KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jalkapallon Veikkausliiga

RoPS – FC Lahti, klo 18:30

Rovaniemen Keskuskentällä alkukauden upeasti neljällä voitolla aloittanut RoPS saa tänään vieraita Lahdesta.

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa positiivisissa tunnelmissa. ”Poromiehet” ovat neljän pelatun ottelun jälkeen sarjan kärkipaikalla puhtaalla pelillä voittaen jokaisen ottelunsa, ja mikä merkillistä on myös jokaisessa näistä otteluista omassa päässä saatu pidettyä nolla.

Lahti aloitti kautensa TPS:ää vastaan kotonaan 3-2 voitolla, jonka jälkeen plakkarissa ovat maaliton tasapeli Hongan vieraana sekä toinen voitto kotikentällä Ilveksestä numeroin 2-0.

Toni Koskela on saanut joukkueensa heti kauden alusta alkaen sellaiseen liitoon, jota on tänään Lahden vaikea nähdä pysäyttävän, sillä vierasjoukkue kärsii muutamista avainpelaajien poissaoloista kun sivussa on varmuudella pelikiellon takia Lahden ykköspyssy Henri Anier ja loukkaantuneet Stenio, Fareed Sadat, Xhevdet Gela sekä Nuutti Laaksonen. Lahdella sivussa on siis joukkueen 3 kärkihyökkääjää.

Lahden hyökkäyspäässä nähtäneen tänään siis nuorta voimaa tai toisena vaihtoehtona Santeri Hostikka laitetaan pelaamaan kärkeen.

RoPS:n nuoret Lassi Lappalainen ja Lucas Lingman pitävät huolen siitä että rovaniemeläisten voittokulku saa jatkoa. Lahden maalinsuulla ei nimittäin työttömäksi tänään joudu.

Pelivalinta: RoPS

Kerroin: 2.31 @

Panossuositus: 6/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!