Salibandyliiga 15.10

Salba – Lasb

Kotimaisessa salibandyliigassa väännetään jälleen ja kierroksen ehkäpä mielenkiintoisin ottelu käydään Rauman Kauppiksella, jossa kotijoukkue Salba saa vastaansa Lasbin Lahdesta.

Salba aloitti kautensa voitolla OLS vastaan, mutta kaksi seuraavaa kotipeliä on ollut lähes täydellistä murhenäytelmää kun ensin SPV haki pisteet luvuin 2-10 ja perään EräViikingit kuritti koirapaitoja 4-9. SPV:tä vastaan Salba oli todella huono mutta EräViikingit pelissä se oli jo selvästi paremmin pelillä. Kesällä värvätyiltä vastuunkantajajilta Erik Härköseltä ja Janne Hyvöseltä odotetaan selvästi enemmän mitä herrat kolmessa ensimmäisessä pelissä ovat esittäneet. Suuria poissaoloja ei pitäisi Raumalaislla olla ja pisteistä lähdetään taistelemaan tutulla kokoonpanolla.

Jos on Salban alkukausi ollut heikko niin samaa voidaan sanoa myös Lasbin startista. Joukkue on neljästä pelaamastaan ottelusta raapinut vain yhden voiton kun se kaatoi Welhot kotikentällään 1-0. Tappioista huolimatta on nuoressa joukkueessa hyvä potentiaali, mutta kokemuksenpuuttesta ollaan maksettu hintaa, ainakin toistaiseksi. Tänään joukkue saa elintärkeän palasen takaisin kun joukkueen viimekauden paras pistenikkari Justus Kainulainen palaa pelikentille loukkaantumisen jälkeen. Nuori sensaatio tuo valtavasti vaihtoehtoja muuten suhkot kapealla rosterilla operoivalle lahtelaisryhmälle. Oranssipaidoilta tänään poissa ovat Vili Näveri sekä Joni Puolakka.

Viimekauden palyout parin välisestä ottelusta voi odottaa ”kuumaa vääntöä” ja ottelu tulee ratkeamaan pieniin asioihin. Lasb saa Kainulaisen myötä kaksi tulosvahvaa kentällistä ja varsinkin yv-ketju on todella kova. Tasaisessa ottelussa on kotijoukkue asetettu liian suureksi ennakkosuosikiksi ja pelit kannattaa rakentaa vierasjoukkueen kautta. in tarjoama +1,5 tasoitus kelpaa peleihin 1,62 rajakertoimella.

 

Pelivalinta

Salba-Lasb

Lasb +1,5 @1,73

Panos 6/10

 logo

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *