Salibandyliiga 23.9

SalBa – SPV

Salibandyliiga jatkuu tänään neljän ottelun voimin ja tarkastelussa ensimmäisenä on raumalaisen SalBan ja seinäjokilaisen SPVn kohtaaminen.

SalBa voitti avausottelussa Oulun luistinseuran lukemin 3-7 ja pääsee tänään avaamaan pelit myös kotikaukalossaan Kauppiksella. Raumalaiset ovat kokoonpanoltaan selvästi edellisvuosia laajempi ja kilpailukykyisempi eikä sillä juuri Oulussa ollut vaikeuksia. Tänään vastus kuitenkin selvästi kovenee kun viime kausien kestomenestyjä SPV tulee vierailulle. Viime vuosien menestyksestä huolimatta on SPV onnistunut vain kertaalleen hakemaan täyden pistepotin Raumalta ja SalBalla onkin tänään oiva tilaisuus jatkaa seinäjokilaisten ”Kauppiskammoa”.

SPVn ensimmäiset ottelut ovat olleet vaikeita eikä peli ole ollut lähelläkään sitä mitä punapaidoilta odotetaan. Tommy Koposen suojatit voittivat avausottelussa kotonaan KooVeen vaivoin 5-4 ja viime ottelussa hyvästä viimeisen erän noususta huolimatta KrP kukisti sen jatkoajalla 8-7. Eniten ihmetyttää se, että raudanlujasta fysiikasta tunnettu ryhmä on juuri jalalla ollut vastustajaansa perässä ja varsinkin KrP:tä vastaan joukkue oli alkuottelun täysin helisemässä.

Suurin mielenkiinto keskittyy SalBan Eerik Härköseen jolla on oiva tilaisuus rokottaa entistä seuraansa ja samalla näpäyttää myös arvostelijoita. Markkina arvioi SPVn jopa yli 70% suosikiksi joka on täysin kohtuutonta sillä tällä hetkellä seinäjokilaisten peli takkuilee pahemman kerran. SalBa saa kovan edun ahtaasta kotikentästään ja raumalaisesta yleisöstä jolloin täyden pistepotin vieminen Seinäjoelle tulee olemaan tänään täyden päivätyön edessä.

 

Pelivalinta:

SalBa-SPV

SalBa +2,5 @1,97

Panos 7/10

 netticasino vedonlyönti

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *