Salibandyliiga 29.10

Salba-Steelers

Salibandyliigassa on tänään tuhti kuuden ottelun kierros ja jaossa on sarjapisteiden lisäksi myös jatkopaikkoja Suomen Cupissa. Ensimmäisenä suurennuslasin alle pääsee jumbokamppailu Rauman Salban ja Hämeenlinnan Steelersin välillä. Ottelu käyntiin klo 17.

Salba avasi kautensa hyvin hakemalla vieraspisteet Oulusta, mutta tämän jälkeen kyyti on ollut kylmää ja takkiin on tullut jo viidesti putkeen. Koirapaidat ovat kaikesta huolimatta esiintyneet ihan kelvollisesti ja joukkue on pystynyt haastamaan tosissaan sarjan kärkijoukkeita (vs Oilers 5-4 ja vs Classic 5-1). Raumalaiset eivät ole maaleilla mässäilleet, mutta puolustus on toiminut jokseenkin odotettua paremmin. Maaliero näyttää silti -17 mutta tämän päivän vastustajaan nähden lukemaa voidaan pitää hyvänä tuloksena. Kokoonpanomurheita ei kotijoukkueella ole ja maalilla torjuu jälleen kerran Teemu Kortelainen.

Steelers lähti kauteen suurin odotuksin ja kyseisellä kokoonpanolla playoffs-paikka onkin aivan realistinen tavoite. Hämeenlinnalaisten formi on täysin identtinen Salban kanssa, mutta siinä missä raumalaiset ovat pystyneet haastamaan vastustajia on Steelers taas kärsinyt selviä tappioita. Joukkueen puolustus vuotaa (maaliero -30) ja mailaa puristetaan niin lujaa ettei maalipaikoista laiteta palloa sisään. Tällä hetkellä Hämeenlinnassa on eräänlainen sirkus käynnissä ja kentälliset on jälleen laitettu uuteen uskoon joskin Pasi Järvinen saa viime ottelun tapaan aloittaa vieraiden maalinsuulla.

Rauman Kauppiksella on tänään todella isot pisteet jaossa jo ihan suoraa putoamistakin ajatellen. Materiaalietu on hiukan vieraiden puolella, mutta nyt joukkue alisuorittaa niin pahasti että puntit ovat tällä saralla melko tasan. Salba on esiintynyt kentällä selvästi paremmin kuin Steelers jonka peli on totaalisesti sekaisin. Hämeenlinnalaisten maalintekovastuu on suunnattu lähes täysin Ville Lastikan harteille, eikä mies juuri nyt ole siinä tikissä että voisi yksin kääntää joukkueensa kurssia. Kotijoukkue nappaa pisteet itselleen 54% arviolla, joten pientä peliä saadaan sisään!

 

Pelivalinta

Salba-Steelers

Salba moneyline (lopullinen voitto) @1,90 Bet365

Panos 5/10

bet365 netticasino vedonlyönti

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *