Salibandy

Ruotsi – Suomi (miehet)

Tuplamaaotteluiden toinen osa käydään alkuillasta klo 16 Falunin Jalas-Areenalla, jossa isäntämaa Ruotsi hakee revanssia perjantaina Vantaan Energia-Areenalla käydystä kamppailusta jonka Suomi vei lukemin 5-3.

Ruotsi tuoreempana peliin

Ruotsi nimesi maaotteluihin 27 pelaajaa ja perjantaina tuli selväksi kumpaan otteluun Ruotsi panostaa enemmän. Vantaalla Ruotsi peluutti selvästi kokeilujoukkuetta ja mm. Rasmus Enström ja Alexander Galante Carlström eivät peliasua yllensä pukeneet. Myös puolustuksen tähti Robin Nilsberth odotteli kotimaassa sunnuntain ottelua. On siis selvää, että tämän päivän otteluun Ruotsi lyö kaikki marjat yhteen koriin ja pelaa kotiyleisönsä edessä ykkösnipullaan, joka on todella pelottavan kova. Suomi ei samanlaista rotaatiota tule tekemään ja kokoonpano tulee olemaan lähes identtinen mitä se oli perjantain ottelussa. On mielenkiintoista nähdä miten Suomen joukke on palautunut edellispäivän pelistä ja matkustamisesta kun Ruotsi tuo kotiyleisönsä eteen täysin tuoreita jalkoja.

Suomi kaipaa lisää onnistujia

Perjantaina Suomen vahva ensimmäinen erä toi tarvittavan etumatkan jota Ruotsin nuori joukkue ei pystynyt enää kirimään kiinni. Varsinkin Nico Salon johtama ykkösvitja oli ilmiliekeissä ja teki kentällä lähes mitä tykkäsi. Suomen erikoistilanteet toimivat erinomaisesti josta suuri kiitos Krister Savoselle joka oli valehtelematta kentän paras pelaaja maalaten kaksi kertaa ylivoimalla. Perjantaina Suomen 5 maalista kaikki oli ykkösviisikon käsialaa joten Ruotsi tulee varmasti antamaan tälle kentälle erikoiskohtelua tänään, jolloin ratkaisjoita pitää löytyä myös muista kentistä. Herrat Sami Johansson, Miko Kailiala loivat jo viime pelissä muutamia hyviä tekopaikkoja, mutta tänään palloa pitää saada pömpeliin mikäli voitosta halutaan taistella.

Rehn vs Luukkonen

Maalivahdit kuten yleensäkin ovat tänään isossa roolissa. Viime ottelussa Ruotsin maalilla vartioi Jonathan Edling joka päästi muutaman helpon maalin kun taas Pyry Luukkonen oli Suomen maalilla totutun vahva. Tänään Ruotsin tolppien väliin todennäköisesti astelee Johan Rehn jolla ei samanlaisiin lapsuksiin ole varaa. Suomi onnistui pitämään Ruotsin poissa vaarallisimmilta maalintekopaikoilta perjantaina ja tänään vaaditaan samanlaista puolustuspään pelaamista joskin vastassa on hieman taitavampaa veivaria.

 

Markkina arvioi Ruotsin todelliseksi jättisuosikiksi mutta 67% suosikin asema on hieman liioiteltua. Totals vedoissa löytyy pientä etua, mutta pelissä on pieni repeämisvaara kotijoukkueen suuntaan joten under vedot kannattaa iskeä maltilla kiinni. Parhain etu löytyy Suomen tasoitusvedoissa, joskaan allekirjoittanut ei pitäisi suurena ihmeenä vaikka sinivalkopaidat areenalta voittajanakin selvityisivät.

Pelivalinta

Ruotsi-Suomi (miehet)

Suomi +2,5 @2,00 Bet365

Panos 6/10
bet365 netticasino vedonlyönti

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *