Korisliiga

Salon Vilpas – KTP Basket, klo 18:30

Pelivalinta: Vilpas -9

Kerroin: 1.81 @

Panossuositus: 9/10

– Kotimainen koripallokausi on käynnistymäisillään (on siellä 1 ottelu jo ehditty pelaamaan). Vilpas on ennen kauden alkua ennakoitu suurimmaksi mestarisuosikiksi yhdessä Joensuun Katajan kanssa. Kotkalainen KTP sen sijaan tulee taistelemaan kynsin ja hampain vain ja ainoastaan pääsystä playoffeihin.

– Salossa ollaan kuumeisesti odotettu tätä iltaa, sillä kausikorttimyynti on ollut ennätyksellistä ja katukuvassa Vilpas on ollut myös todella vahvasti esillä. Tänään Salohallissa odotetaan jopa kahden tuhannen katsojan rajan rikkoontuvan.

– Vilppaan joukkue on tälle kaudelle myös todella vahva, sillä joukkueesta löytyvät mm. viime kauden mestarijoukkue Katajasta Saloon siirtynyt Teemu Rannikko ja kaikille koripalloilun ystäville varmasti tuttu mies Mikko Koivisto. Koivisto tosin on tästä ottelusta sivussa nilkkavamman vuoksi.

– Vierailija KTP sai päivä ennen ottelua lunta tupaan kun takamieheksi hankitun Deremy Geigerin kausi jäi loukkaantumisen vuoksi vain harjoitusotteluihin. Geigerin tulee korvaamaan yhdysvaltalainen heittävä takamies Mandell Thomas, joka ei kuitenkaan vielä tänään ole käytettävissä. KTP lähtee otteluun siis kolmella jenkkivahvistuksella.

Vilpas pelasi kauden alla neljä voitokasta harjoitusottelua. KTP pelasi kuusi harjoitusottelua, joista voitti kaksi.

Kotkan mahdollisuudet piilee oikeastaan siinä mikäli joukkueen hyväksi todettu kaukoheitto toimii, ja jos ei toimi, kyyti tulee olemaan kylmää. Itse uskon jälkimmäiseen vaihtoehtoon.

Vilpas tulee voittamaan ottelun vähintään kymmenen pisteen erolla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *