Sunnuntain Serie A -kierros huipentuu myöhäisillan otteluun Milanin ja Sampdorian välillä. Kysessä on kahden kovakuntoisen joukkueen kohtaaminen, jossa haetaan vierailija Sampdorian yllätystä.

Kotijoukkue Milan lähti tähän kauteen kovasti muuttuneella joukkueella. Kiinalaisrahoilla uudistettu ryhmä ei saanut aikaan tuloksia, joten päävalmentaja Vincenzo Montellalle näytettiin ovea jo alkutalvesta. Tilalle tullut ex-pelaaja Gennaro Gattuso on kääntänyt joukkueen kurssin. Milan on pelannut yhdeksän tappiotonta ottelua saldolla 5-4-0, ja takana on kaksi vierasvoittoa yhteismaalein 7-0 kuluneen viikon ajalta.

Milanin rasitteena on torstain Eurooppa-liigan ottelu Bulgariassa, sillä valmentaja Gattuso valitsi siihen vahvan avauskokoonpanon. Nyt Milanin tärkeimmät pelaajat joutuvat kolmanteen matsiin kahdeksan päivän sisään.

Sampdoria on ollut Serie A:n kuudennella sijalla käytännössä koko kauden ajan. Sen rahkeet eivät riitä lähellekään mestaruutta, mutta toisaalta Sampdorian alapuolella on nippu kovia joukkueita kuten Milan, Atalanta ja Fiorentina. Sampdorialla on takanaan viisi tappiotonta ottelua. Viikko sitten La Samp kyykytti Hellas Veronaa maalein 2-0 ylivoimaiseen tyyliin. Edellisessä reissupelissä kaatui kova AS Roma maalein 1-0. Joukkueen ykköstähti on ollut tällä kaudella kokenut kärkimies Fabio Quagliarella, jonka saldona on jo 17 liigamaalia 24 kierroksen jälkeen.

Milanin suosikkiasemaa on kertoimissa liioiteltu. Torstain UEL-matsi vahvalla miehistöllä painaa osaltaan jaloissa, mikä parantaa vieraiden mahdollisuuksia. Otetaan peleihin Sampdoria +0.5 tasoituksella, jolle Pinnacle maksaa peräti 2,25 kertoimen (todennäköisyysarvio noin 52%). Jos haluat pelata varman päälle, niin nappaa aasialainen +1 tasoitus kertoimella 1,69 – saat rahasi takaisin vielä maalin tappiolla.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]

Artikkelin kuva: kuvakaappaus sampdoria.it

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *