Jääkiekon CHL

SC Bern – Nottingham, klo 20:45

Pelivalinta: Kotijoukkueen maalit yhteensä 3. erässä = Yli 1,5

Kerroin: 1.74 @

Panostussuositus: 10/10

– Sveitsin suuruus SC Bern kohtaa tänään alkavassa CHL-liigan avausottelussaan brittiläisen Nottingham Panthersin. Pelkästään jo se, että vierasjoukkue on kotoisin Briteistä kertoo riittävästi, sillä britit eivät tietääkseni ole kovinkaan tunnettuja jääkiekon taitajia. Tasoero tässä ottelussa on kotijoukkueen hyväksi valtava.

SC Bern tulee hallitsemaan tapahtumia kaukalon sisällä melkeinpä mielensä mukaan. Panthers joutuu olemaan puolustuskannalla jatkuvasti ja kyttäämään toivottomasti mahdollisia vastaiskun paikkoja. Britit myös huhujen mukaan pelaavat, tai ainakin yrittävät pelata fyysistä peliä joka puolestaan voi hyvinkin johtaa siihen että jäähyboxissa vierailijoita voi joissain kohdin esiintyä sen verran että siellä voisi kuvitella joku brittiläinen olevan ilmaista kaljaa tarjolla.

Okei, kuvitellaan nyt että Nottingham taistelisi mukana ensimmäisen, kenties toisenkin erän, mutta kylmä tosiasia on se että Bern on sen verta kovemman luokan jääkiekkoseura että he kykenevät ottelun viimeistään 3. erässä kääntämään itselleen. Eiköhän asia kuitenkin mene niinpäin että Nottinghamin puolella valmistaudutaan 3. erän aikana jo kotimatkalle Bernin mätkiessä laattaa häkkiin kiitettävään tahtiin. Väsy kun tuppaa pojille varmasti jossain kohdin iskemään, viimeistään päätöserässä ei tahdo luistin kulkea ja silloin Bernin tasoinen jengi kyllä rankaisee.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *