Bundesliigan lauantain myöhäisotteluna nähdään usein yksi viikonlopun odotetuimmista kohtaamisista. Tulevalla kierroksella vastakkain asettuvat Eurocup-paikoista taistelevat Schalke ja Hoffenheim, joiden otteluista ei yleensä maaleja puutu.

Kotijoukkue Schalke lähtee kamppailuun tappio niskassaan. S04 kohtasi viime lauantain huippuottelussa sarjakärki FC Bayernin, mutta hävisi paikallisottelun Munchenissa maalein 2-1. Päävalmentaja Domenico Tedesco oli tyytyväinen suojattiensa peliin, vaikka tuloksena olikin tappio. Schalke on ollut viime kuukausina hieman vaikeuksissa kotoisalla Veltins-areenallaan. Voittoja on vain yksi neljästä edellisestä ottelusta, ja Schalke on päästänyt kolmessa näistä peleistä kaksi maalia. Schalken kokoonpanotilanne on hyvä, sillä keskikentän Max Meyer on ainoa merkittävä poissaoloja.

Vierailija Hoffenheim on sarjan runsasmaalisin joukkue heti Dortmundin jälkeen. TSG venytti maaliverkkoja oikein urakalla myös viikko sitten, jolloin se murskasi Mainzin kotikentällään 4-2. Hyökkääjät Kramaric & Szalai iskivät kaksi maalia mieheen ja kohentelivat itseluottamustaan. Hoffenheimin peleissä soitetaan maalilauluja kovaa tahtia, sillä kuuden edellisen ottelun keskiarvo on 4,2 maalia. Joka ainoassa ottelussa molemmat joukkueet ovat tehneet maalin. Vierailta ovat todennäköisesti sivussa laitalinkit Nico Schultz sekä Arsenalista tuttu Serge Gnabry.

Ottelussa nähdään hyvin todennäköisesti maaleja molempiin päihin. Maalijuhlia jatkuvasti järjestelevä Hoffenheim on sopiva vastus kahden tappion sisuunnuttamalle Schalkelle. Napataan vetoihin yli 2,5 maalia ilta kertoimella 1,75 (todennäköisyysarvio 61%). Tämän lisäksi ottelussa kiinnostaa myös Schalken voitto, joka on pienestä alavireestä huolimatta astetta kovempi ryhmä. Kotivoitto kertoimella 2,09 mahtuu hyvin peleihin Pinnaclelta (todennäköisyysarvio 54%).

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]

Image by Orchi (FC Schalke 04 : 1. FC Nürnberg) [GFDL or CC-BY-SA-3.0], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *