Jalkapallon Veikkausliiga

SJK – FC Lahti, klo 18:00

Pelivalinta: FC Lahti draw no bet

Kerroin: 1,95 @

Panostussuositus: 6/10

– FC Lahti on pelannut jo käsittämättömät 15 ottelua perätysten ilman tappiota, eikä joukkueen sisällä suostuta kaiketi enää tämän kauden aikana häviämään.

Loukkaantumisten osalta Lahden puolelta hyökkääjä Henri Anierin pelikunto on ottelun alla vielä epäselvä, mutta lahtelaiset saavat takaisin riveihinsä pelikiellostaan vapautuvan kärkihyökkääjä Marko Simonovskin sekä toppari Igor Jovanovicin.

Seinäjokelaisilta loukkaantumisten takia sivussa ottelusta ovat Matej Hradecky, Richie Dorman ja Chema Antón. Lisäksi puolustaja Diego Bardanca on pois korttitilin täyttymisen johdosta.

Vierasjoukkueen tämän hetkisen pelivireen myötä lapulle löytää tiensä valinta FC Lahti dnb, jonka kohdalla panos palautuu tasapelin sattuessa takaisin.

P.S. Kelpaisiko sinulle hotelli-viikonloppu, Samsungin 55 tuuman Smart LED televisio, tai vaikkapa Playstation 4? Mikäli vastasit mielessäsi ”Kyllä kiitos”, käy ottamassa osaa järjestämäämme Valioliiga-kilpailuun niin jokin näistä voi olla juuri sinun!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *