KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jääkiekon MM-kisat

Slovakia – Ranska, torstaina klo 17:15.

Slovakia on saanut kertoimien perusteella bookkereilla melko selvän suosikin aseman otteluun. Tosiasiassa maiden välinen tasoero ei ole ollenkaan niin suuri mitä kertoimet antavat ymmärtää.

Slovakia on neljällä pisteellään Ranskaa pinnan edellä, mutta on Slovakialla ollut alkuun myös selvästi heikommat vastustajat mitä Ranskalla. Myös Slovakian maalintekotaito on pienoinen kysymysmerkki sillä Sveitsi onnistui Slovakian nollaamaan ja jopa Itävalta piti Slovakiaa pitkään pihtiensä välissä -> Slovakia teki 2-4 osuman tyhjään rysään ensi kaudeksi Kärppiin siirtyvän Michal Kristofin toimesta.

Ranska on omissa pelaamissaan otteluissa jäänyt kahdesti nollille, toki vastassa näissä matseissa olivat Venäjä ja Ruotsi. Valko-Venäjää vastaan patonkimaa tehtailikin sitten peräti kuudesti.

Ranskalta löytyy tarvittavaa ratkaisuvoimaa laajemmin kuin Slovakian nipusta, joka on oikeastaan ollut täysin ykkösketjunsa varassa. Slovakian puolelta myös joukkueelle hyvin tärkeän Edmonton-puolustaja Andrej Sekeran pelaaminen on ottelussa epätodennäköistä. Fleury sekä Da Costa kumppaneineen voivat mielestäni tästä raapia jopa täyden pistepotin, mutta pelivalinnat hieman maltillisemmin.

Pelivalinta: Ranska (Jatkoaika ja rangaistuslaukauskilpailu mukaanlukien)

Kerroin: 3.00 @

Panossuositus: 5/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!