Jääkiekon MM-kisat

Slovakia – Tanska

– Slovakia ja Tanska tarjoavat tiistai-iltana mielenkiintoisen kamppailun, nimittäin silmällä pitäen putoamistaistoa. Molemmat joukkueet ovat pelanneet kaksi ottelua ja näiden otteluiden jälkeen Tanska on vielä lohkossaan pisteiden osalta nollilla, hävittyään sekä Latvialle (3-0) että Yhdysvalloille (7-2).

Slovakialaiset ovat myös puristaneet mailoistaan turhan lujaa pelaamissaan otteluissa -> viimeisimpänä Latvialle kärsitty tappio (3-1) ja tätä ennen jopa Italia oli aiheuttaa shokkihoitoa, mutta Slovakia oli lopulta vahvempi jatkoajan turvin (3-2).

Lohkon tilanne on tällä hetkellä sellainen että Tanskan on alettava onnistumaan välttääkseen putoamisen. Tanska pelaa samassa lohkossa mm. Venäjän ja Ruotsin kanssa, joita vastaan pisteitä mitä todennäköisimmin ei ole luvassa. Jatkoa ajatellen Saksaa ja Italiaa vastaan Tanskan pistetilin voidaan odottaa kasvavan, mutta kun nyt ollaan vielä nollilla, niin jo tänään on tapahduttava.

Slovakian joukkue ei paperilla ole kovinkaan kummoinen, eikä joukkueesta selkeitä yksilötähtiä löydy. Suomalaisittain tunnetuin nimi lienee Liigassa JYP-paidassa vastikään päättyneellä kaudella pronssia voittanut Michel Miklik.

Tanskan joukkueesta löytyy kyllä potentiaalia. Winnipeg Jetsiä NHL-kaukaloissa edustava Nikolaj Ehlers ja KHL:ssä Jokereita edustava Peter Regin ovat tänä vuonna Tanskan joukkueen selkeät tähtipelaajat.

Illan kamppailussa ei välttämättä maaleilla tulla juhlimaan ja maalivahtipelaaminen tulee olemaan suuressa roolissa, mutta luottoa löytyy siihen että Tanska avaa tänään oman pistetilinsä, voitolla.

 

Pelivalinta: Tanska ML (moneylines/lopullinen voittaja/JA+VL mukaanlukien)

Panostussuositus 6/10

Kertoimet: bet365 = 2.20

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *