Jääkiekko, Olympialaiset (Neljännesvälierät)

Slovenia – Norja, klo 09:40 Suomen aikaa.

Pelivalinta: 1x @William Hill

Kerroin: 1.83

Panossuositus: 7/10

Suomalaisvalmentajakaksikko Savolainen-Dufva on tehnyt joukkueen peräsimessä upeaa työtä ja Slovenian saldo omassa lohkossaan oli kakkossija. Kaksi voittoa lohkovaiheessa napannut Slovenia pääsi yllättämään avausottelussaan Yhdysvallat jatkoajalla luvuin 3-2, sekä voittolaukauksilla Slovakian niin ikään numeroin 3-2. Eivätkä nämä kyseiset vastustajat suinkaan ole sieltä heikoimmasta päästä tässä lajissa nimeltä jääkiekko. Venäjän olympiaurheilijat olivat vahvempia selvin numeroin 8-2, mutta kaiken kaikkiaan Slovenialta mallikas suoritus näinkin kovasta lohkosta.

Norja hävisi omassa lohkossaan kaikki kolme ottelua, lohkon päätösottelu Saksaa vastaan eteni voittolaukauksille, mutta lopulta Saksa oli vahvempi voittaen 2-1. Muut tappiot tulivat Ruotsille luvuin 0-4 ja Suomelle 5-1.

Slovenia onnistui kaatamaan sekä Yhdysvallat että Slovakian, jotka itse lasken molemmat Norjaa paremmiksi jääkiekkomaiksi, joten suurella todennäköisyydellä Slovenia kairaa Norjaa vastaan vähintään tasapelin varsinaisella peliajalla, jolloin tämä vihje napsuu kohdilleen.

Maalintekijöitä miettiessä päällimmäisenä mieleen juolahtaa herra nimeltä Jan Mursak, joka oli jo lohkovaiheessa joukkueen kantavia voimia, niin hän on sitä luultavasti myös tänään.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]

Kuva: Flickr / kris krug

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *