Salibandyliiga 1.10

SPV-Happee

Seinäjoella käydään tänään todellinen huippumittelö kun viime kauden pronssiottelupari iskee yhteen klo 17 Seinäjoen Urheilutalolla. Kovan intesiteetin pelistä ei varmasti vauhtia ja tunnetta tule puutumaan.

SPV aloitti kauden yskähdellen mutta jo viime ottelussa Salbaa vastaan nähtiin tuttu Peliveliryhmä. Kokenut joukkue valmistautuu kotikaukalossaan pelattavaan Champions Cupiin ja tänään Tommy Koposen ryhmän todellinen kunto pistetään testiin. Suuria poissaoloja ei Spevellä ole ja tehoja odotetaan jälleen kerran Mikko Kohoselta, Jari Hankkiolta sekä Sami Koskelta.

Happee on aloittanut kauden vakuuttavasti eikä pistemenetyksiä ole vielä tullut. Viime vuosien tehokenttä Hynynen, Heikkinen, Kauko on jälleen pelipäällä ja tämä tietää pahaa vastustajille. Suurin murheenaihe Happeella on tehonikkari Peter Kotilaisen kunto eikä miestä vielä tänäänkään tositoimissa nähdä, muuten kokoonpano on sama millä joukkue on operoinut alkukauden.

Ottelu on ennakoltaan todella tasainen joskin Happeen vahva alku nostaa jyväskyläiset pieneksi ennakkosuosikiksi. Markkina on kuitenkin jättänyt SPVn kertoimet piirun verran liian korkealle ja pelit kannattaa lyödä kotijoukkueen puolesta. Kokenut SPV on aina omimmillaan kovissa peleissä eikä Urheilutalo ole helpoin paikka vastustajalle.

 

Pelivalinta

SPV-Happee

SPV +0,5 @1,76

Panos 4/10

 vedonlyöntibonus

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *