KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 16.9

SPV – Indians

Seinäjoen Peliveljet kohtaavat avausottelussaan Seinäjoen Urheilutalolla viime kauden nelosen, kun Indians saapuu Espoosta lakeuksille. Peli käyntiin klo 17.

SPV laittoi siirtomarkkinoilla koko maalivahtiosastonsa vaihtoon ja sai maailman parhaaksi arvostetun Eero Kososen Växjöstä. Ruotsista saatiin paluumuutajana myös Petri Hakonen, joka tuo erinomaista liikettä ja pallolistaosaamista punaisten alakertaan. Muuten joukkue pysyi hyvin samana ja suurimpina niminä häärivät edelleen Mikko Kohonen, Sami Koski sekä Jari Hankkio. Speve saa jalkeille erinomaiset kaksi ketjua mikäli suurilta loukkaantumisilta tällä kaudella vältytään. Tommy Koposella on palaset hyvin hallussa ja Spv pääsee kauteen varsin luottavaisena.

Viime vuoden valopilkku Indians koki mittavia menetyksiä kesän siirtomarkkinoilla ja etenkin puolutuspäästä lähti tukku kärkiyksilöitä. Heimo pelasi viime kaudella hyvää pallollista peliä ja iski vastaan aina tilaisuuden saadessaan. Mikko Laurikainen tuskin tulee pelisysteemiään muuttamaan, vaan pyrkii samanlaiseen aktiiviseen pelitapaan. Hyökkäys on edelleen hyvä, jossa timanttiset Aaro Astala sekä Valtteri Kainulainen saavat tulitukea mm. ovelalta Jonas Föhriltä. Puolustuksessa on paljon puutteita eikä lupaavan Otto Lehkosuon takaa tahdo löytyä pallollistataitoa. Maalilla vartioi edelleen Mikko Kirvesniemi.

Viime kaudella Indians voitti joukkueiden molemmat keskenäiset ottelut, joissa mätettiin maaleja 19 rysän ottelukeskiarvolla, mutta tämän kauden avaukseen se lähtee selkeänä haastajana. Kertoimet on aseteltu voittajan suhteen aika nappiin, mutta sen sijaan totals-vedoista löytyy pelattavaa. Markkina on antanut turhan paljon arvoa tähtivahti Kososen hankinnalle ja pidämme Speven puolustusta edelleen hyvin haavoittuvaisena, ja etenkin vieraiden ykkösviisikko pystyy laittamaan palloa nuottaan. Hyökkäys on myös kotijoukkueella todella tehokas ja heikentynyttä Indians puolustusta vastaan verkko varmasti heiluu toisessakin päässä. Molemmilta joukkueilta löytyy tehokkaat ylivoimat, joten maaliodotus on papereissamme selkeästi markkinaa korkeampi. Totals-linja on korkea 11,5, mutta in kärkikerroin 1,93 kelpaa maltilliseen peliin 1,75 rajakertoimella!

 

Pelivalinta

Salibandylliga 16.9

SPV-Indians

yli 11,5 maalia @1,93 panos 4/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!