Salibandyliiga 11.11

SPV-OLS

Tapahtumaa riittää myös Seinäjoella jossa SPV koittaa kipeästi katkaista kolmen ottelun tappioputkea. Helpolla se tuskin pääsee sillä OLS on esiintynyt viime otteluissa pirteästi. Otte käyntiin klo 17.00.

SPV koki eilen totaali romahduksen kun EräViikingit kuritti sitä murskalukemin 12-3. Tommy Koposen ryhmä oli eilen todella vaisu ja haluton eikä tätä voi yksin selittää sillä että muutama runkopelaaja oli sivussa. SPV:n kannalta huolestuttavaa oli se, että sen ykkösnyrkkiä pyöritettiin kentällä ihan miten ErVi vain halusi. Herrat Kohonen ja Koski sortuivat kerta toisensa jälkeen huonoihin ja hitaisiin ratkaisuihin eikä kapteeni Ville Kuuselakaan esittänyt parastaan. Tänään joukkueella on iso näytön paikka, mutta tuleeko ottelu liian nopeasti vastaan?

OLS löytyy tällä hetkellä sarjan toiseksi viimeiseltä paikalta ja 8 ottelusta se on napannut 3 voittoa. Tulokset eivät mairittele mutta viime pelissä OLS on esiintynyt hyvin. Ensin se laittoi Classicin todella ahtaalle häviten vain 5-7 ja tämän jälkeen joukkue pudotti EräViikingit Suomen Cupista luvuin 4-5. Oululaisilla on sarjapeleistä miltei kahden viikon tauko joten joukkue pääsee otteluun täysin levänneenä. Luistinseuran suurimpia syömähampaita alkukaudesta ovat olleet Nieminen (3+9) Kiipeli (6+5) sekä Parviainen (10+2) jotka myös muodostavat joukkueen ykkös hyökkäysvitjan. Maalia vartio luotettava Ville Mestari joka on kotijoukkueen Hannulaa tai Kivimäkeä pykälää parempi kassari.

SPV on nyt kontannut kolme ottelua ja näyttää siltä että Seinäjoen ”ikämiesporukka” on kaukana siitä tasosta mitä siltä voidaan odottaa. Joukkue reissasi eilen Vantaalle ja pelaa jo tänään Seinäjoella, vaikka kuinka rautaisessa kunnossa olisikin on rasituksen pakko näkyä tämän illan pelissä. OLS taas pääsee täysin tuoreeltaan haastamaan kotijoukkueen ja mikäli oululaiset jatkavat viime otteluiden tasolla ei voittokaan olisi mahdottomuus. OLS ei ole koskaan voittanut Seinäjoella mutta tänään joukkueella on siihen todella hyvä sauma. Bookkerit ovat jättäneet vieraiden kertoimet turhan korkealle ja OLS +2,5 kelpaa peleihin 58% arviota vastaan.

 

Pelivalinta

SPV-OLS

OLS +2,5 @1,78

Panos 5/10

 logo

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *