Ranskan liigassa Monaco matkaa tänään St. Etiennen vieraaksi. Joukkueiden viimeiset kohtaamiset ovat olleet hyvin tasaisia. Viimeisissä 10 keskinäisessä ottelussa maaleja on nähty keskiarvolta 2.0 per peli. Mielestäni markkinat painottavat liikaa aikaisempien kohtaamisten vähämaalisuutta. Tällä kaudella St. Etiennen peleissä on tullut keskimäärin 2.6 maalia ja Monacon peleissä 3.4 maalia. Edelliskausilla nämä ottelut ovat olleet tasaisia ja molemmat joukkueet ovat olleet taistelemassa, jos nyt ei mestaruudesta niin ainakin europaikoista. Tällä kaudella St. Etienne on joko pahasti alisuorittanut tai sitten joukkueen taso on jäänyt jälkeen muista Ranskan liigan isoista joukkueista. Eli tähän otteluun Monaco lähtee selvänä suosikkina, ja tämä asetelma nostaa maaliodottamaa.

Jos yli 2.5 maalia vedon kerroin laskettaisiin vain tämän kauden tulosten perusteella, niin se olisi suunnilleen 1.79. Sitten kun lisätään vielä muut seikat, niin raja tuosta hieman nousee, mutta kyllä tuohon näyttäisi ylikertoimia löytyvän.

Pelivalinta: Over 2.5 @ 1.92 Pinnacle

 

Vihjeet tarjoaa: Betsiblogi

Muistakaahan osallistua myös täysin ilmaiseen vedonlyöntikilpailuun

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *