Salibandyliiga 11.11

Steelers-EräViikingit

Toinen vihje kohdistuu ennakolta todella viihdyttävään otteluun kun pohjamudissa rämpivä Steelers kohta EräViikingit Elenia Areenalla klo 18.00.

Steelers kävi vihjeemme mukaisesti laittamassa eilen Oilersin tiukille. Teräs taipui ensimmäisessä erässä lukemin 5-1 mutta joukkue käänsi ootelun vielä tasoihin ja pitkään näytti siltä että Steelers saa todella tärkeät pisteet mukaansa. Viimeisen minuutin jäähy kuitenkin kostatui ja Oilers laittoi pallon maaliin vain 9s ennen ottelun loppua ja näin ollen Steelers lähti kotimatkalle kirvelevä 8-7 tappio niskassaan. Hämeenlinnalaislla alkaa tänään olla ns pakkovoitto mikäli joukkue vielä mielii pudotuspelikamppailuun mukaan. Edelleen sen puolustus vuotaa ja 8 päästetyllä maalilla harvoin voittaa, edes salibandyssa.

EräViikingit yllätti allekirjoittaneen eilen täysin kun se murskasi todella vaisun SPV:n luvuin 12-3. Fuusioseura hallitsi peliä mielin määrin ja alkukauden hiljaiseloa viettäneet Jani Kukkola ja Tuomas Iiskola olivat kovassa vireessä. ErVin suurin onnistuja eilen oli kuitenkin sen varsin nimetön kakkos kenttä joka taituroi pallon verkkoon neljä kertaa. Joukkue ei todellakaan joutunut eilen tiukille joten paukkuja pitäisi olla tallella myös tänäänkin. Maalilla Santtu Strandberg on ollut todella varmaotteinen ja mitä luultavammin mies tänäänkin maalia vartioi.

Steelersin tilanne on tällä hetkellä todella murheellinen, on käytännössä ihan sama miten hyvin tai huonosti joukkue pelaa niin pisteitä ei tahdo mukaan tarttua. Eilinen oli hyvä osoitus siitä että joukkueessa on edelleen potentiaalia menestyä joskaan Oilers ei aivan ykkös rosterilla liikkeellä ollutkaan. EräViikingit näytti eilen heräämisen merkkejä ja mikäli peli-ilo on tänä iltana samalla tasolla voi lukemat olla hyvinkin rumat. B2B asetelma tuo oman lisämausteensa otteluun sillä Steelers joutui eilen todella tiukille ja avain pelaajat saivat rutkasti kuormitusta. EräViikingit sen sijaan leikitteli eilen voittoon eikä kaikkea todellakaan jouduttu kentälle antamaan. Vieraat ovat hieman kertoimiaan suurempi suosikki ja in tarjoama 1,58 kerroin kelpaa pienellä mukaan rajakertoimen ollessa 1,51.

 

Pelivalinta

Steelers-EräViikingit

EräViikingit -0,5 @1,58

Panos 4/10

 vedonlyöntibonus

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *