KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga playout 21.3

Steelers – KooVee

Liigan putoamiskarsinnoissa Steelers tasoitti ottelusarjan 1-1 maanantain jatkoaikavoitolla. Ottelusarja on paras viidestä systeemillä eli kolmella voitolla varmistaa paikan salibandyliigassa ensi kaudella ja häviävä osapuoli joutuu vielä jatkokarsintaan Divarin finaalien häviäjää vastaan (Loviisan Tor tai Porin Karhut). Ottelu käyntiin klo 18.30.

Steelersin kausi oli todellinen pannukakku eikä joukkue kestänyt sille asetettuja paineita, ei lähimainkaan. Hämeenlinnalaiset olivat vielä lähellä selvitä kaudesta kuivin jaloin, mutta jatkoaikatappio runkosarjan viimeisessä ottelussa sysäsi ”teräsmiehet” liigakarsintoihin. Steelers lepää tuloksellisesti käytännössä kokonaan Ville Lastikan ja Nico Jonaesonin harteilla sillä kaksikko on värkännyt viisi joukkueen kahdeksasta osumasta viimeisessä kahdessa ottelussa. Runkosarjassa hyvin osuneet Timo Johansson sekä Markus Sipronen ovat olleet molemmat enemmän tai vähemmän näkymättömiä ja kaksikolta on lupa odottaa parempia suorituksia. Steelersin suurimmat haasteet löytyvät kolmosketjusta, joka on kahden pelin jälkeen teholukemissa -3, nollalla tehdyllä maalilla. Myös Pasi Järvinen on esiintynyt maalinsuulla hyvin epävarmasti ja helppoja maaleja on mennyt selän taakse molemmissa playout-sarjan otteluissa. Kotijoukkueen kokoonpanoon ei tule muutoksia ja kentälliset ovat täysin samat kuin viimeksi maanantaina Mansessa.

Tampereen KooVee päätti runkosarjan viiden ottelun mittaiseen tappioputkeen, joskin tuloksellisesti se pelasi hyvin viemällä mm. EräViikingit sekä Happeen aina jatkoajalle asti. KooVeen paikka playout-peleissä oli melko selvä jo viikoa ennen runkosarjan päättymistä, joten henkinen valmistautuminen alkoi joukkueella hieman vastustajaa aikaisemmin. Tamperelaiset ovat saaneet kahdessa aiemmassa ottelussa onnistumisia melko laajalla rintamalla, eikä runkosarjassa joukkuetta kannatellut ykköskenttä ole vielä esittänyt aivan parastaan. Mikäli herrojen Salomaa, Koljonen, Reunamäki tehosaldo näyttää vielä monta peliä pakkaslukemia, voi KooVee alkaa valmistautua kauden jatkumiseen hyvissä ajoin. KooVee maalilla Arvid Vonk on pelannut omalla hyvällä tasollaan vaikkakin miehellä olisi vielä varaa nostaa tasoaan paria pykälää ylemmäs. Myös vierasjoukkue pääsee otteluun täydellä rosterilla.

Steelers pelasi hyvin rukosarjan lopun, mutta joukkue ei ole saanut samanlaista taistelu ilmettä vielä takaisin. Hämeenlinnalaisten playout-sarja on ollut alkuun ainakin pieni ”ulospuhallus”, joka on näkynyt etenkin huonoina esityksinä pelien aluissa. KooVee voitti avausosan ja oli parempi joukkue myös viime ottelussa. Tampereella KooVee oli puolet ottelusta täysin suvereeni ja hallitsi peliä mielin määrin, mutta koko kauden vaivannut epätasaisuus käänsi jälleen ottelun lopussa vastustajalle. Steelers ei ole kahdessa aiemmassa ottelussa juurikaan pystynyt rakentamaan paikkoja ja pallollinen hyökkäyspeli on ollut täsyin luokatonta. Ottelu on hyvin lähellä kolikonheittoa, joskin Steelers on pieni suosikki kotiedun turvin. Etu on kuitenkin hyvin marginaalinen, sillä KooVee ei ole liigahistorian aikana kertaakaan hävinnyt Steelersille tämän kotisalissa ja molemmat joukkueista olivat myös runkosarjassa tilastollisesti parempia vieraskaukalossa. Parhain peli-idea löytyy vierasjoukkueen +0,5 tasoituksessa, jossa rajakerroin piirtyy arviomme mukaan 1,80 tietämille. Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat olleet hyvin vähämaalisia ja maali-iloittelua tuskin tänäänkään Elenia-Areenalla nähdään.

 

Pelivalinta

Salibandyliiga playout 21.3

Steelers-KooVee

– Parhaat kertoimet sekä kampanjat

KooVee +0,5 @1,91

Panos 7/10

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *