Salibandyliiga 20.10

Steelers-KooVee

Salibandyliigassa pelataan todella merkittävä kamppailu kun alkukauden tahmeasti aloittaneet Steelers ja KooVee iskevät yhteen Hämeenlinnan Elenia-Areenalla klo 18.30.

Steelers vahvistui kesällä huomattavasti ja ensimmäinen peli TPS:aa vastaan laittoi odotukset hämeenlinnalaisittain aivan kattoon. Tämän jälkeen tahti on hyytynyt totaalisesti ja takkiin on tullut neljä kertaa putkeen maalierolla 18-46. Viimeksi teräsmiehet hakivat nokkiinsa Raholasta kun KrP kukisti sen luvuin 11-5. Suurimmat vaikeudet hämeenlinnalaisilla on omassa päässä jossa vastustaja saa aivan liikaa maalipaikkoja joskin maalipaikat on käytetty hyväksi hieman normaalia suuremmalla prosentilla. Joukkueen ainut valopilkku on ollut hyökkääjä Timo Johansson (8+1) joka on yksi harvoista omalla tasolla suorittaneista pelaajista. Enemmän odotetaan etenkin Ville Lastikalta sekä alkukauden todella vaisusti aloittaneelta voimapatukka Iiro Nirmiselta. Kokoonpanossa ei suuria poissaoloja edellisiin peleihin ole ja maalilla aloittaa Pasi Järvinen.

KooVee niin ikään on saalistanut kuudesta pelaamastaan ottelusta vain yhden voiton, mutta uuden pistelaskusäännön mukaan on se napannut kaksi extrapistettä kahdesta jatkoaikatappiostaan. Tamperelaiset omaavat yhden sarjan parhaista hyökkäyskolmikoista, sillä Reunamäki (7+4) Koljonen (5+4) ja Salomaa (6+6) ovat kantaneet joukkuetta illasta toiseen ja ovat suuressa tulosvastuussa myös tänään. Maalinteko on todella paljon edellämainitun kolmikon harteilla ja onnistumisia kaivattaisiin myös alemmista kentistä mikäli tampereleiset haluavat kauden jatkuvan mahdollisimman pitkään. Posiitivista suuntaa toki näytti Jesse Ruokostenpohja joka painoi reikäpallon kaksi kertaa verkkoon viime ottelussa Oilersia vastaan. Kokoonpanoista ei vielä ole tarkkaa tietoa, mutta arviot on tehty sen pohjalta että KooVee lyö kenntälle ykkösmiehistönsä. Maalilla aloittanee totuttuun tapaan Arvid Vonk.

Ottelu on arviolta todella tasainen ja myös markkina on aika hyvin tästä hajulla. Steelers on tahmeasta alkukaudesta huolimatta pelannut ihan ok salibandya ja on vain ajan kysymys milloin joukkue alkaa lunastamaan sille asetettuja odotuksia. KooVee on aivan liikaa ykkösnyrkkinsä varassa ja mikäli se onnistutaan pelaamaan pois on joukkue ns. kusessa. Hämeenlinnalaiset ovat tuskailleet puolustuksensa kanssa mutta KooVee ei heidän onnekseen lukeudu sarjan tulivoimaisempiin joukkueisiin. Uskon, että laajemmalla rosterilla ja nälkäisenä kotiyleisön eteen asteleva Steelers nappaa voiton KooVeesta noin 48 kertaa sadasta joten panokset kotijoukkueelle.

 

Pelivalinta

Steelers-KooVee

Steelers @2,20 Bet365

Panos 6/10

bet365 netticasino vedonlyönti

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *