Salibandyliiga 7.1

Steelers-Nokian KrP

Saliandyliigassa mitellään tänään Hämeenlinnassa kun sarjan häntäpäässä oleva Steelers isännöi kolmantena majailevaa Nokian KrP:tä. Ottelu käyntiin Elenia-areenalla klo 18.

Steelers on noussut jumbosijalta pari pykälää ylöspäin mutta Indiansin murjottua KooVeen voi hämeenlinnalaiset melko varmasti unohtaa playoffspelit tämän kevään osalta mutta pidetään vielä takaportti teräsmiehille auki. Joukkueen peliesitykset ovat olleet viimeaikoina pirteitä ja tämän sai kokea viimeottelussa Welhot joka kävi hämeenlinnassa ottamassa kunnolla tukkaan luvuin 11-2. Lopputulos hieman mairittelee sillä ei Steelers kuitenkaan pelissä täysin ylivoimainen ollut. Positiivisia yllättäjiä oli Daniel Megyaszai joka mätti kuopiolaisten verkkoon hirmutehot 4+0 sekä nuori puolustaja Lauri Viitala joka maalasi kaksi kertaa. Myös hieman kehnosti toiminut ylivoima saatiin hämeenlinnalaisittain toimimaan. Suuria poissaoloja ei kokoonpanossa pitäisi olla ja allekirjoittanut uskoo että maalilla nähdään viimeksi hyvin esiintynyt Tomi Aaltonen.

Nokian KrP pelasi hyvän syyskauden ja tahdin pysyessä samanlaisena taistelee joukkue kotiedusta pudotuspeleihin. Aiempina vuosina ykkösvitjansa varassa kulkenut joukkue on saanut sopivaa leveyttä rosteriin kun etenkin Aleksi Peltola (7+8) ja Valtteri Viitakoski (16+6) ovat löytäneet yhteisen sävelen. KrP:n ykköskentällinen on yksi sarjan vaarallasimmista: Henri Johansson (24+17) Joni Henttonen (14+12) sekä Jere Oksanen (11+12) höystettynä vielä Koskela-Krumins pakkiparilla on tehnyt todella kovaa jälkeä sarjassa. Nokialaisten heikkous piilee maalinsuulla kun ykköstorjuja Santtu Pohjonen on esiintynyt todella ailahtelevasti eikä kakkoskassari Antti Kortetmaa lukeudu aivan sarjan eliittiin. Vielä ei ole varmuutta kumpi tänään maalinsuulla aloittaa mutta tällä ei järin suurta merkitystä ole, muuten kokoonpanossa ei pitäisi olla suuria poissaoloja.

Molemmat joukkueet ovat saaneet huilata peleistä reilun viikon joten kuormitusta ei pitäisi olla. Steelers on parantanut peliään mutta myös voittoja pitäisi alkaa tulemaan. Tämänpäiväinen ei hämeenlinnalaisille ole se ”must win” ottelu vaan ne kekkerit alkavat teräsmiehillä viikon kuluttua kun vastaan asettuu samaisessa järjestyksessä OLS,KooVee, SalBa. KrP taistelee tosissaan kotiedusta pleijareihin ja tämä olisi enemmän kuin toivottua kovana kotijoukkueena tunnetulle näätälaumalle. Mikäli joukkue kotiedun haluaa ei näitä ”heikompia” vastaan pelattavia otteluita tulisi liiemmin hävitä. Nokialaiset murjoivat Steelersin kauden ensimmäisessä kohtaamisessa 11-5 ja maaleilta tuskin tänäänkään vältytään. Kotijoukkue psitänee hyvin kampoihin mutta pisteet matkaavat Nokialle noin 59% arviota vastaan joten kertoimissa on mukavasti ilmaa alla!

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 7.1

Steelers-Nokian KrP

Nokian KrP @1,84

Panos 8/10

 netticasino vedonlyönti

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *