Salibandyliiga 17.9

Steelers – TPS

Kotimainen salibandykausi starttaa tänään viiden ottelun voimin ja ensimmäisenä tarkkailuun pääsee ottelu Hämeenlinnalaisen Steelersin ja Turun Palloseuran välillä.

Tikulla silmään joka vanhoja muistelee

Steelers ja TPS ovat kohdanneet toisensa pääsarjatasolla kaksi kertaa joista kummastakin turkulaiset ovat voittajina poistuneet tuloksin 7-4 ja 1-10. Näitä tuloksia ei kuitenkaan kannata järin suuresti jäädä tuijottamaan sillä varsinkin Steelers on nostanut iskukykyään huomattavasti kesän siirtomarkkinoilla. Yleisön mielenkiinto kiinnittyy varmasti kotijoukkueen Ville Lastikkaan, joka tekee tänään ensiesiintymisensä Suomen salibandyliigassa. Nuorelta lupaukselta onkin lupa odottaa suurta roolia tulevalla kaudella.

Ei suuria kokoonpano huolia

Molemmat joukkueet pääsevät ennakkotietojen mukaan otteluun ilman sen suurempia kokoonpanohuolia. Turkulaisten puolelta varmuudella pois on puolustaja Olli Laine, joka syö jonkinverran TPS:n takalinjoja. Maalinsuilla tullaan näkemään mielenkiintoinen taistelu kun kotijoukkueen Teemu Aaltonen mittaa maajoukkuetorjuja Pyry Luukkosen kuntoa.

Avauspelin energia

Steelersillä on oiva mahdollisuus saada kova päänahka heti ensimmäisessä pelissä ja tätä kautta hyvä buusti tulevalle kaudelle, tämä tiedostetaan varmasti molemmissa pukukopeissa ja on mielenkiintoista nähdä miten peli etenee alkuvihellyksen jälkeen. TPS on tunnetusti hyvin palloa kontrolloiva ja pelintempoa hitaana pitävä joukkue, joka puolustaa tiiviisti koko viisikkona. Steelers taas on kesänhankintojen myötä todella hyökkäysvalmis ja maalintekonälkäinen joukkue. On selvää, että Steelers tulee kotikentällään heti alusta asti agressiivisesti päälle ja pyrkii saamaan hyvän alun pelille. TPS taas pyrkii kontroilloimaan palloa ja turhauttamaan hämeenlinnalaisten kärkiyksilöt hyvällä puolustuspelaamisella.

TPS on onnistunut vuosien saatossa omassa pelisysteemissään täydellisesti, mutta uuden valmentajan myötä on turkulaisilta lupa odottaa nopeampaa ja hyökkävämpää salibandya ja tämä sataa täysin kovan kotiedun omaavan Steelersin kuppiin. Kentän molemmissa päissä on sarjan eliittiin lukeutuvat maalivahdit joten helppoja pomppuja tuskin livahtaa kummankaan kopparin selän taakse. Tänään Hämeenlinnan Elenia-areenalla nähdään energinen ottelu, jossa tuskin maalintekokilpailuun kuitenkaan lähdetään.

 

Pelivalinnat:

Steelers moneyline (lopullinen voitto) @1,87 Panos 6/10

alle 10,5 maalia @2,00 Panos 6/10

 

 talletusbonus  netticasino vedonlyönti

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *