Salibandyliiga 30.12

Steelers-Welhot

Salibandyliiga palaa joulutauolta ja luvassa on tuhti viiden ottelun kierros. Mielenkiinto kääntyy Hämeenlinnaan jossa on jaossa todella tärkeät pisteet Steelersin isännöidessä Kuopion Welhoja. Ottelu käyntiin klo 18.

Steelers löytyy sarjan viimeiseltä tilalta eikä se onnistunut ennen joulutaukoa saalistamaan kuin kolme voittoa. Joukkueen peli ei kuitenkaan ole ollut niin huonoa kuin mitä sarjataulukko näyttää. Steelers on parantanut kauden edetessä ja viime otteluissa se on pystynyt hyvin haastamaan isompiaan. Viime kaudella joukkue oli käsittämättömässä liidossa juuri joulun jälkeen ja vaikka tuskin samanlaista liitoa nähdään nyt, tulee hämeenlinnalaiset kuitenkin nostamaan sijoitustaan kevätkaudella. Tänään joukkue pääsee ykkösmiehistöllä liikkeelle kun viime ottelusta puuttunut Timo Johnsson on jälleen kokoonpanossa. Maalilla aloittaa Tomi Aaltonen.

Welhot yllätti jokaisen. Putoamaan tuomittu ryhmä taistelee vieläkin pudotuspelipaikasta ja löytyy sarjan 10. tilalta. Ennakkoluulottomasti pelaava ryhmä on käytännössä jo nyt varmistanut sarjapaikkansa ensi kaudelle joten paineita ei pitäisi olla. Viime kierroksilla meno on kuitenkin ollut tahmeaa ja viimeisistä viidestä pelistä savolaiset ovat napanneet vain yhden voiton. Kokoonpanoa ei olla vielä julkaistu mutta ennakkotietojen mukaan suuria poissaoloja ei pitäisi olla ja maalilla aloittaa loistavasti palloja kopannut Petri Lech.

Steelers havittelee vielä ohkaisesti pudotuspeleihin mutta pääasia on varmasti välttää putoamistaistelu. Nämä ovat niitä pelejä joita ei yksinkertaisesti saisi hävitä. Viime kohtaamisessa Welhot pyöritti hämeenlinnalaisia peräti 10-6, mutta tämä tapahtui jo toisella sarja kierroksella. Steelersin kokoonpanolla pitäisi taistella playoffspaikasta ja viime otteluissa se on esittänyt jo hyviä otteita. Welhot on ollut heikko vieraissa ja tänään joukkueelle kelpaa varmasti pistekkin. Hämeenlinnalaiset ottavat revanssin noin 55% arviota vastaan joten isäntiä lapulle!

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 30.12

Steelers-Welhot

Steelers @2,00 Bet 365

Panos 8/10

bet365 netticasino vedonlyönti

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *