KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jääkiekon MM-kisat

Suomi – Tanska, keskiviikkona klo 21:15.

Leijonat ovat aloittaneet kisat kolmella murskavoitolla kaataen Etelä-Korean 8-1, Latvian 1-8 ja eilen tiistaina iltaottelussa Norjan upeasti lukemin 7-0.

Kisaisäntä Tanskan saldona tähän mennessä on omasta avauspelistä kairattu rankkarikisa-voitto Saksaa vastaan lukemin 2-3, sekä tappiot USA:lle 0-4 ja Kanadalle 7-1. Kovinkaan häävisti ei siis ole mennyt, mutta toki nämä kaksi jälkimmäistä vastustakin ovat olleet sieltä kovimmasta mahdollisesta kastista.

Suomen peli näyttää kulkevan kerta toisensa jälkeen oikein mallikkaasti ja itseluottamus on tällä Leijona-ryhmällä tapissaan. Pelitempo pidetään korkealla selvästä johtoasemasta huolimatta ja pelin jokainen osa-alue toimii loistavasti. Tähän asti koko Suomen joukkueelta on nähty fantastista jääkiekkoa eikä mitään voi tältä joukkueelta pois ottaa. Lisäksi maalintekijöitä on alkanut löytymään myös TeräväinenAhoSavinainen -ketjun ulkopuolelta, nimittäin kapteeni Mikael Granlundilta on odotettu ketsuppipullon aukenemista ja hän saikin Norjaa vastaan lopulta maalisaldonsa auki ja merkkautti ottelussa teholukemat 1+2.

Tanskan joukkueesta löytyy toki laatua Toronto-veskari Frederik Andersen, Columbuksen Oliver Björkstrand, Detroitin Frans Nielsen sekä tutun Jokerit-nelikon Nicklas Jensen, Peter Regin, Oliver Lauridsen ja Jesper Jensen myötä.

Tanskan harmiksi vastustaja vaan sattuu olemaan täysin vertailukelpoinen jo aiemmin kohdattujen Yhdysvaltojen ja Kanadan seurana. Mitään erikoista odotettavaa ei Tanskalle tästä pelistä luvassa tule olemaan mikäli Suomi kykenee jatkamaan samalla tasolla kuin mitä olemme jo tähän asti nähneet. Toki Tanska tulee olemaan ainakin paperilla tähän asti kovin jengi.

Uskotaan että Leijonat jaksaa painaa edelleen samanlaisella ilolla mitä on saatu tähän asti nähdä, ja mikäli Tanskan miehet sattuvat eksymään jäähypenkin puolelle niin vaikeata tulee olemaan. Tanskalla kun sattuu olemaan muutama tällainen normaalia pelimiestä jäähyalttiimpi veijari riveissään.

Pelivalinta: Suomi -2.5

Kerroin: 2.01 @

Panossuositus: 6/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!