Jääkiekon NHL

Tampa Bay Lightning vs. Ottawa Senators, klo. 2:30 Suomen aikaa.

Pelivalinta: Tampa Bay

Kerroin: 1.75 @Expekt

Panossuositus: 9/10

Itäisen konferenssin kärkipaikalla viilettävä Lightning-ryhmä palaa takaisin kotikaukaloon Amalie Arenalle neljän ottelun vieraskiertueeltaan. Tampa Bay on ollut tämän kauden aikana kotijäällään todella kovassa liidossa, sillä 16:sta pelatusta kotiottelusta on Tampa hävinnyt varsinaisella peliajalla ainoastaan kahdesti.

Tampa Bayn joukkueesta löytyy laatua laajalta rintamalta, etenkin ykkösketjua ei voi liiaksi hehkuttaa. Steven Stamkos ja Nikita Kucherov löytyvätkin koko liigan pistepörssin sijoilta 1. ja 2. Lisäksi Vladislav Namestnikov täydentää tämän kolmikon upeasti ja he rakentavat yhdessä liigan vaarallisimman hyökkäysvitjan.

Ottawalla on kuluvan kauden aikana ollut ajoittain suuria ongelmia pelissään vieraskaukaloissa, ja tällä hetkellä Senators-ryhmä onkin viimeisistä 10:stä vieraspelistään onnistunut voittamaan vain kertaalleen.

Vierailijat kärsivät tämän lisäksi muutamasta poissaolosta otteluun lähdettäessä. Isokokoinen puolustaja Dion Phaneuf on sivussa henkilökohtaisiin syihin vedoten, niin ikään puolustuspään Chris Wideman potee lihasvammaa ja näiden lisäksi myös Clarke MacArthur sekä Colin White ovat kokoonpanon ulkopuolella. Zach Smithin paluu kolmosvitjan laitaan selviää ottelun alla.

Todella vaikea on kuvitella että vierailijoille tästä olisi jotain kotiinvietäväksi, kun otetaan huomioon Ottawan vire vierasjäillä, poissaolot ja Tampan erittäin kova kotisaldo. Tällä kertoimella mahtuu vielä hyvin mukaan peleihin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *