KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jääkiekon MM-kisat

Tanska – Etelä-Korea, lauantaina klo 17:15.

Tanska kaatoi eilen Norjan puhtaasti lukemin 3-0 ja tätä ennen joukkue pääsi yllättämään todella väkevästi kisat aloittaneen Suomen numeroin 3-2.

Etelä-Korean taso ei tahdo millään näissä karkeloissa riittää, viisi matsia takana joissa maalinteossa joukkue on onnistunut yhteensä kolmesti, mutta samaan aikaan omissa on helissyt jo järisyttävät neljäkymmentäkaksi (42) kertaa! Etelä-Korea koki eilen iltapelissä Yhdysvaltoja vastaan kisojen tähän mennessä suurilukuisimman tappion häviämällä ottelun peräti 131.

Tanskan joukkueesta löytyy sen verran kovia pelimiehiä NHL, KHL ja SHL -liigoista että Etelä-Korea tulee olemaan tässäkin ottelussa täysin vastaantulijan roolissa. Mikäli Toronto-vahti Frederik Andersen on aloittavana maalivahtina Tanskalla, tulee Tanska hyvin todennäköisesti pitämään myös oman maalinsa toistamiseen perätysten puhtaana.

Nyt pääsevät Tanskan NHL-miehet kaunistelemaan pistetilastojaan. Maalintekijävetoihin kannattaa myös joukkueen kapteeni Peter Reginin nimi rustata.

Pelivalinta: Kotijoukkue tekee maalin jokaisessa erässä

Kerroin: 1.76 @

Panossuositus: 9/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!