Pelivihje.Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Superlauantain 75-kierroksella päävoitto jopa miljoona euroa!!! Lähdöt juostaan Turussa ja Kuopiossa.

Poimitaan varmoiksi tolppakone Roberto Diver kolmannesta lähdöstä, sekä Pascha Tilly kuudennesta lähdöstä. Kudennessa lähdössä luotetaan mailin matkallakin Pascha Tillyyn, vaikka sisäpulelta lähtee kova maileri Freelancer. Luotetaan että Freelancerin kohtaloksi koituu 7 ja 8 ratojen starttiraketit Westcoast Victoria ja Luxorious Lord. Uskon että maililla molemmilla mielitään heti lähdöstä keulaan tai keulan tuntumaan ja kiihdytys voi venyä. Tällöin kiritykki Pascha Tilly kyllä syö Freelancerin aivan murusiksi kun käännellään maalisuoralle.

Suosikkeja lapuille kun rahoista ajetaan ja muutama jymypaukku! Neljännen lähdön Holari hyvistä asemista sekä Kukan Tutu, joka vaatii tarkan reissun, mutta sellaisen saadessaan omaa kiukkuisen pätkän maalisuralla. Toisen kohteen ykkösmerkin kuuluu olla May Rose joka oli viimeksi hyvä kuolemanpaikalta tullen turvan italla toiseksi. Potintekijöiksi toiseen lähtöön Antti Teivaisen Gresille Boko sekä vain yhden prosentin April Sisu. Viimeaikoina April Sisua ohjastellut Hannu Torvinen jutteli että tamma on paljon tauluaan parempi ja uskoi että lähiaikoina voittaa. Nyt tosin kuski heikentää hieman kun naruissa on valmenta Isto Kuisma.

1.Lähtö 3,4,10

2.Lähtö 2,3,4,7

3.Lähtö 2

4.Lähtö 1,2,7,10

5.Lähtö 1,3,6

6.Lähtö 2

7.Lähtö 3,6,9,10 Vihjerivin hinta: 28.80

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!