Jalkapallon Mestarien liiga, lohkovaihe

Tottenham – Dortmund, klo 21:45

Pelivalinta: Dortmund

Kerroin: 3.30 @

Panossuositus: 6/10

– Tottenham pelaa tällä kaudella kotiottelunsa uuden stadionin rakennuttamisen vuoksi poikkeuksellisesti Wembleyn stadionilla, joten ensinnäkin Spursilla ei ole samankaltaista kotietua jota menneinä vuosina on nähty White Hart Lanella.

– Molemmilla joukkueilla on omat huolensa sen suhteen ketä kentälle jalkeille saadaan. Kotijoukkueen suurimpana menetyksenä voidaan pitää kärjen takana viilettävää huippulupaus Dele Allia, joka on viime kauden Eurooppa-liigan ottelun jäljiltä pelikiellossa joukkueensa ensimmäisistä kolmesta ottelusta. Tottenhamilta loukkaantuneina ovat Lamela, N’Koudou, Rose ja Wanyama. Vierailija Borussian riveistä poissa ovat Guerreiro, Reus, Rode, Schmelzer sekä myös mahdollisesti Durm ja Schürrle. Näistä huolimatta vierailijoilta löytyy kentältä tulivoimaa kuitenkin vaikkapa Aubameyangin ja Götzen muodossa.

Dele Alli on ollut Valioliigassa todella isossa roolissa Tottenhamin pelinrakentelun kanssa ja onkin mielenkiintoista nähdä pystytäänkö hänet kentällä tänään korvaamaan. Joka tapauksessa todella kyseessä on iso, iso puuttuva palanen.

Näillä näkemyksillä on tuohon Dortmundille tarjottuun reilusti päälle kolmen kertoimeen väkisinkin tartuttava. Kohtuullisin panostuksin kuitenkin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *