Miesten takaa-ajo 15km (V)

Ennen kuin Tourilla vaihdetaan kisapaikkaa on Sveitsin Lenzerheidessä vielä edessä vapaan tyylin takaa-ajot. Takaa-ajoon lähdetään Tourin kokonaistuloksien perusteella, joten ladulle ensimmäisenä säntää Venäjän Sergei Ustjugov.

H2H Dyrhaug – Manificat

Norjan Niklas Dyrhaug oli tänään päämatkallaan todella vaisu. Viime talven MM kisojen pronssimies hyytyi pahasti ja oli tuloksissa vasta 16. jääden voittajalle 50 sekuntia. Dyrhaug tunnetaan selvästi parempana perinteisen hiihtäjänä joskin mies on yhdistelmäkisoissa tehnyt välillä ihan kelpo suorituksia. Norjalainen on tänä talvena kisannut vain yhdessä vapaan normaalimatkan kisassa kun Toblachin maailmancupissa irtosi 15km kisassa sija 39. Allekirjoittanut ei odota norjalaiselta huomenna urotekoja vaikka mies varmasti pystyy muiden peesissä tekemään ihan kelpo kisan.

Ranskan Manificat lienee tällä hetkellä maailman paras vapaan hiihtäjä. Tämän talven vaparin kisoissa mies on tehnyt todella kovaa jälkeä josta kertoo Davosin osakilpailun voitto sekä Toblachin kisan kakkos sija. Mies oli myös Rukalla hiihdetyn avausviikonlopun vapaan takaa-ajoissa osuusaikojen nopein. Tänään pertsalla irtosi sija 22. joka on ranskalaiselta ihan ok suoritus heikommalla hiihtotyylillä.

Manificat lähtee ladulle 13 sekuntia Dyrhaugin jälkeen. Dyrhaug lähtee matkaan yhdessä italian Rastellin sekä ranskan Gaillardin kanssa joista etenkin italialainen on todella kehno menijä. Manificat taistelee tourilla hyvästä sijoituksesta joten on mahdollista että joukkueen sisällä on sovittu että Gaillard aloittaa huomenna rauhallisemmin jotta Manificat ei joudu hiihtämään yksin. Mikäli näin tapahtuu saa Manificat norjan Dyrhaugin jo aikaisessa vaiheessa kisaa kiinni. Miesten tasoero vapaalla on huima ja Manificat pöllytti Dyrhaugia samaisella matkalla Toblachissa peräti 1 min 13s. Manificat on asetettu pariin luonnollisesti suosikiksi mutta me näemme ranskalaisen vielä kertoimiakin suurempana suosikkina. Manificat tulee varmasti olemaan huomisissa osuusajoissa todella korkealla eikä Norjan Dyrhaugilla pitäisi olla mitään asiaa tämän vauhteihin!

 

Pelivalinta

Tour de Ski Lenzerheide, miehet takaa-ajo 15km (V)

H2H Dyrhaug-Manificat

Manificat @1,57

Panos 9/10

 netticasino vedonlyönti

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *