Miesten sprintti (p)

Myös miehet päästetään huomenna takaisin kisaladulle tourin rantautuessa Saksan Oberstdorfiin. Touria johtaa tällä hetkellä Lenzerheidessä kotiyleisöä huudattanut Cologna jonka perässä seuraa venäläisduo Utsjugov ja Bolshunov. Oberstdorfin kilpailun jälkeen Tourilla käynee hiihtäjäkato kun esim. moni sprintteri keskeyttää ja suuntaa katseensa kevään olympialaisiin.

H2H Halfvarsson – Hakola

Ruotsin Halfvarssonin jatkaminen Tourilla yllättää allekirjoittaneen sillä ruotsalainen sairasteli jo alkutalvesta ja valitteli vatsavaivoja myös avausetappien jälkeen. Kaikki miehellä ei tosiaankaan ole kunnossa sillä kolmen kilpailun jälkeen Calle löytyy tuloslistalta vasta sijalta 21. Normaalimatkoilla mies on tänä talvena ollut todella vaisu mutta sprinteissä tulos on ollut edes jokseenkin kohtalaista. Sprintticupissa Halfvarsson on sijalla seitsemän kun sprinttitulokset ovat olleet 3,4,12.

Ristomatti Hakola on ollut koko talven hyvässä vireessä ja sprinttien ohella on mies tehnyt kelposuorituksia myös pidemmillä matkoilla. Viime vuoden MM kutonen on tehnyt selvän tasonnoston ja vakiinnuttanut viimeistään nyt paikkansa maailman terävimmässä sprinttikärjessä. Sprintticupissa Hakola löytyy sijalta viisi. Suomalainen on ollut yhtä kertaa lukuunottamatta finaalissa jokaisessa talven sprinttikilpailussa joissa jokaisessa käteen on jäänyt neljäs sija. Joko huomenna irtoaa uran ensimmäinen palkintopallisijoitus maailmancupissa?

Hakola on bookkereiden mukaan parissa niukasti suosikki, mutta allekirjoittanut näkee Risen vieläkin suurempana suosikkina. Halfvarssonin kunto on täysi arvoitus ja käyrä näyttää ruotsalaisen kannalta huolestuttavasti alaspäin. Ristomatilla sen sijaan kulkee ja itseluottamusta puhkuva kaveri nappaa top 3 sijotuksen ennemmin tai myöhemmin. Rise aloittaa kotimatkan kisan jälkeen joten kaikki paukut on ladattu huomiselle.

 

Pelivalinta

Tour de Ski Obertsdorf

Miesten sprintti (p)

H2H Halfvarsson-Hakola

Hakola @1,80 Veikkaus

Panos 8/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *