Naisten sprintti (P)

Tänään Tourilla vietettiin välipäivää ja kisapaikkaa vaihdettiin Sveitsin Lenzerheidestä Saksaan, Oberstdorfiin. Huomenna vuorossa on perinteisen tyylin sprintit. Naisten Tour on herättänyt paljon keskustelua kun kokonaiskisaa johtava Östberg on vihjaillut jättävänsä leikin kesken. Huomenna nainen kuitenkin on viivalla mukana.

H2H Pärmäkoski – Bjornsen

Suomen suurin toivo Tourilla oleva Pärmäkoski on aloittanut tahmeasti vaikka kokonaiskisassa irtoaakin neljäs sija on ero kärkeen kasvanut jo kahteen minuuttiin. Pärmäkoski sairasteli juuri ennen Touria joten tulokset siihen nähden ovat siedettäviä. Huominen kisa on etukäteen Kristalle yksi haastavimmista ja mikäli nainen haluaa vielä kokonaiskisassa taistella kärkisijoista on huomenna tärkeää runnoa itsensä minimissään välieriin asti. Mikään mahdottomuus tämän ei pitäisi olla sillä suomalaisen sprinttisijoitukset tältä kaudelta ovat komeat 6,2,9,8 ja sprintticupissa irtoaa kolmos tila.

USA:n Bjornsen on ollut Tourilla yllättävän kova ja kokonaiskisassa jenkki löytyy viidenneltä sijalta vain sekunnin Pärmäkosken takaa. Paremmin sprinteissä menestynyt hiihtäjä latasi sunnuntaina 10km perinteisen kisassa peräti kolmanneksi eikä eilisen vapaan takaa-ajokaan ollut missään nimessä huono suoritus. Huomenna Bjornsen pääsee mielimatkalleen ja on yksi varteenotettavista voittajasuosikeista. Usalainen löytyy sprintticupissa sijalta neljä ja molemmissa perinteisen sprinteissä nainen on juhlinut palkintopalli sijoitusta kun Rukalla hän oli toinen ja Lillehammerissa kolmas.

Kotimainen Veikkaus on lyönyt sinivalkoiset lasit päähän kertoimia laskiessa ja laittanut parin tasabookiksi kun esimerkiksi pitää Bjornseniä selvänä suosikkina. Pärmäkoskella on ollut tapana parantaa Tourin edetessä ja tämän Krista varmasti tekeekin. Bjornsen on ollut pirteä ja etenkin edellispäivän perinteisen normaalimatkan huippuhiihto kertoo naisen olevan tikissä. Me näemme usalaisen noin 60% suosikkina Pärmäkoskea vastaan ja Veikkauksen markkinatoppi kelpaa näin ollen kevyesti peleihin!

 

Pelivalinta

Tour de Ski Oberstdorf

Naisten sprintti (p)

H2H Pärmäkoski-Bjornsen

Bjornsen @1,83 Veikkaus

Panos 8/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *