Salibandyliiga 12.10

TPS– KooVee

Salibandyliiga palaa noin viikonmittaiselta tauolta kun Seinäjoella pelattu Champions Cup saatiin päätökseen. Liigassa väännetään tänään kahden ottelun voimin ja suurennuslasin alle otetaan Marliareenalla klo 18.30 alkava Turun Palloseuran ja Tampereen KooVeen välinen kamppailu.

TPS pääsi maistamaan kauden ensimmäistä voittoa juuri ennen taukoa kun OLS kaatui turkulaisten käsittelyssä luvuin 5-2. Maalinteko-ongelmista kärsinyt ryhmä sai hyvin ”ketsuppipulloa” auki vaikka 5 tehtyä maalia ei vielä mikään järisyttävä määrä olekkaan. Hyvin puolustava ryhmä sai jo viime otteluun takaisin Olli Laineen, joka viilettää tänäänkin askissa. Maalilla vartioi totuttuun tapaan Pyry Luukkonen.

KooVee on aloittanut kauden pirteästi vaikka pisteitä onkin kiertynyt vain 3 kappaletta (TPS myös 3p.). Viimeottelussa joukkue kaatoi LASBin luvuin 3-6 ja esitys oli kentällä täysin suvereeni. Tamperelaiset omaavat jäätävässä kunnossa olevan ykkösvitjan Koljonen (4+3) Salomaa (4+5) ja Reunamäki (6+2), jotka pääasiassa ovat vastanneet joukkueen tehoista. Nuori, nälkäinen ryhmä on tänäänkin kova pala kotijoukkueelle. Poissa tämänpäivän ottelusta ovat hyökkääjä Jasse Kuusisto sekä puolustaja Tuomas Aho. Maalilla aloittaa ykköskassari Arvid Vonk.

TPS on nostettu liian suureksi ennakkosuosikiksi eikä olisi edes yllätys mikäli vierailijat nappaisivat täyden pistepotin mukaansa. Turkulaisten puolustus yrittää pysäyttää KooVeen ykkösvitjan joka on takonut tulosta todella kovaan tahtiin. TPS:n peleissä ei maaleilla yleensä mässäillä ja molemmista päistä löytyy tänäänkin tasokkaat maalivahdit. Maalin peli suuntaan tai toiseen joten vierailijoiden kovat kertoimet todellakin kiinnostavat!

 

Pelivihje

TPS-KooVee

KooVee +1,5 @1,95

Panos 7/10

 vedonlyöntibonus

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *