Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Salibandyliiga 25.10

 TPS-Lasb 

Salibandyliigassa pelataan tänään yksi ottelu: TPS saa vieraita Lahdesta, kun se isännöi Lasbia juhlaottelussaan Marli Areenalla klo 18.30 alkaen.

Turkulaisten alkukausi on ollut tahmea eikä voittoja ole tilillä kuin vasta kaksi ja sarjasijoitus seitsemän ottelun jälkeen on 11. Viime ottlussa se haastoi Indiansin aina rangaistuslaukauksille asti mutta hävisi ottelun pilkuilla loppulukemin 5-4. Palloseuran murheena on ollut tehottomuus eikä ketsuppipullo ota auetakseen. TPS painaa neljän tehdynmaalin keskiarvolla ja tämä on auttamatta liian vähän, jopa joukkueelle kenen puolustus toimii hyvin. Indiansia vastaan nähtiin pientä heräämistä Eero Jalon toimesta (tehot 2+1), mutta todellinen syömähammas joukkueelta edelleen puuttuu. Maajoukkuekassari Pyry Luukkonen huilasi viimeksi, joten oletettavasti mies tänään asettuu tolppien väliin.

Lasb on hyvässä vireessä voittaen ensin Salban vieraissa 4-7 jonka jälkeen joukkue kellisti mestarisuosikki Happeen kotona peräti 10-5. Justus Kainulainen palasi askiin Salba pelissä ja nuorukainen on jatkanut siitä mihin viime kaudella jäi: kahteen otteluun tehot 5+3 nakuttanut laituri on piiskannut joukkueen kovaan lentoon ja tuo tarvittavaa laajutta muuten kapeaan ryhmään. Ennen kautta oranssipaitojen puolustusmateriaali herätti kysymyksiä, mutta tällä hetkellä joukkueen omapää toimii moitteettomasti ja maalilla Kaapo Kettunen on äitynyt oivaan syyskuntoon.

TPS on nostettu suotta kertoimien mukaiseksi suosikiksi. Turkulaisten peli tökkii ja tietynlainen rentous ja juonikkuus puuttuu kokonaan. Lasb on oivassa vireessä ja nuori joukkue alkaa vähitellen väläyttelemään todellista potentiaaliaan. Puolustus toimii eikä ole mitään syytä olettaa, että maalinteon kanssa tuskaileva TPS tätä asiaa muuttaisi. Rohkeimmat sijoittavat vieraiden suoraan voittoon, mutta me haemme osumaa pienemmällä riskillä: LeoVegasin kerroin +1,5 tasoitukselle kelpaa helposti peleihin rajakertoimen majaillessa 1,75 tienoilla.

 

Pelivalinta

TPS-Lasb

Lasb +1,5 @2,05 LeoVegas

Panos 7/10

leovegas vedonlyöntisivusto
LeoVegas – Parhaat kertoimet sekä kampanjat
Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *