Salibandyliiga 8.11

TPS-Oilers

Päivän toinen ottelu pelataan Turun Marli Areenalla, jossa TPS saa vieraita Espoosta kun sarjakolmonen Oilers haastaa isännät. Ottelu vihelletään käyntiin klo 18.30

Turkulaiset aloittivat vaisusti mutta joukkue on tehnyt selvän ryhtiliikkeen ja käyrä näyttää nyt selvästi ylöspäin. Viimeisessä viidessä ottelussa Palloseura on jäänyt vain kerran pisteittä. Viimeksi joukkue kaatoi Happeen hirviteatterissa lukemin 1-3. Joukkueen akilleen kantapää on ollut hyökkäyspelaaminen eikä maalipaikkoja olla osattu käyttää hyödyksi. Tämä varmasti korjaantuu kauden edetessä sillä sen verran taitava hyökkäyskalusto turkulaisilta löytyy. TPS on varmasti liigan paras joukkue puolustussuuntaan ja tämä helpottaa kummasti voittojen napsimista. Maalilla aloittaa maajoukkueen portteja kolkutteleva Pyry Luukkonen.

Oilers aloitti kauden vakuuttavasti mutta Öljymiesten käyrä näyttää tällä hetkellä laskusuuntaiselta. Viime pelit ovat olleet nihkeitä ja pohjakosketus nähtiin viimeksi kun Lasb kuritti Oilersia peräti lukemmin 4-9. Sitä enne joukkue vaivoin kaatoi heikon Salban luvuin 6-5. Pientä kysymerkkiä voidaan laittaa myös joukkueen liideri Pfitznerin kunnolle sillä mies jätti viikonlopun maajoukkuepelit väliin vedoten loukkaantumiseen. Maalilla aloittaa hyvin torjunut maajoukkuevahti Joonas Kaltiainen.

Luukkosen Oilersin kuherruskuukausi näyttää olevan ohi eikä nuoren joukkueen päivänkunnosta osaa tarkkaan sanoa. TPS on ollut todella hyvä viime peleissä eikä se juuri Happeelle maalipaikkoja antanut. Oilersin hyökkäyskalusto on Happeeta heikompi joten maaleilla tuskin tänäänkään tullaan mässäilemään. Omissa papereissa TPS on pykälää Oilersia parempi joukkue ja sille tarjotut kertoimet ovat pelikelpoisia joskin ne ovat kokoajan laskusuuntaan. Marathonbetin tarjoama @2,49 kerroin kelpaa peleihin rajakertoimen piirtyessä 2,30 tienoille.

 

Pelivalinta

TPS-Oilers

TPS @2,49 Marathonbet

Panos 5/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *