KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jääkiekon MM-kisat

Tshekki – Sveitsi, tiistaina klo 21:15

Tshekistä ei osaa kukaan sanoa oikeastaan vielä mitään. Avauspelissään Tshekki kaatoi vaivoin Slovakian jatkoajalla lukemin 3-2 St. Louis-hyökkääjä Dmitrij Jaskinin maalilla. Toisessa ottelussa Tshekki hävisi Ruotsille, joka on toki jo selvästi Slovakiaa kovempi vastus, loppulukemin 3-2.

Sveitsi on avannut kisansa kahdella voitolla kukistaen omassa avausottelussaan jatkoajalla Itävallan 3-2, sekä kaataen sunnuntaina Slovakian 0-2. Sveitsin ratkaisijat ovat kuitenkin loppupeleissä vähissä, sillä ainoastaan Minnesota Wildin NHL-apu Nino Niederreiter pystyy omalla henkilökohtaisella osaamisellaan näitä kovempia maita (kuten Tshekki) vastaan pelit ratkomaan. Toki joukkueesta löytyy myös Coloradon Sven Andrighetto, joka palaa pelikiellon jäljiltä tähän otteluun takaisin askiin, sekä maalinsuulta mahdollisesti NHL-jäiltä tuttu nimi Reto Berra.

Tshekin avauspeli Slovakiaa vastaan oli toki pientä hakemista, kuten monilla muillakin mailla on nähty, ja heti toisessa matsissa vastaan tuli Ruotsi joka oli maalin verran parempi. Tshekin äijät ovat saaneet vasta nyt pohkeensa avattua ja kun pelit näitä ”keskikastin” jengejä vastaan alkavat niin Tshekki kyllä nousee ”omalle tasolleen” ja ottaa pisteet parempaan talteen.

Tshekiltä löytyy laajemmalta rintamalta tarvittavaa ratkaisuvoimaa mm. Dallasin Radek Faksan, Vegasin organisaatioon kuuluvan Tomas Hykan, sekä kokeneiden Roman Cervenkan ja Tomas Plekanecin myötä.

Tshekki kuuluu ehdottomasti tiistain peleihin mukaan.

Pelivalinta: Tshekki

Kerroin: 2.03 @

Panossuositus: 7/10

Tulethan keskustelemaan jääkiekon MM-kisojen pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!