KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Italian Serie A:ssa pelataan tänään rästiottelu Juventuksen ja Atalantan välillä. Kyseinen peli siirrettiin pari viikkoa sitten huonojen sääolosuhteiden vuoksi. Luvassa on tiukka ja vähämaalinen kamppailu.

Kotijoukkue Juventus on tällä hetkellä hurjassa tuloskunnossa. ’Vanha Rouva’ on pelannut 22 ottelua ilman tappioita kaikki kilpailut mukaan luettuna ja voittanut 17 edellisestä ottelusta peräti 16. Ainoa tahra tässä voittoputkessa on parin viikon takainen kotitasuri Tottenhamia vastaan. Tuossakin ottelussa Juventuksen voitto kaatui lähinnä missattuun rangaistuspotkuun.

Voittojen takana on Juven timanttinen puolustus, joka ei ole kokenut takaiskua Serie A -tasolla kahdeksaan otteluun. Joukkueen maalimäärät ovatkin tällä hetkellä hyvin matalalla, sillä seitsemän kahdeksasta liigapelistä on päättynyt joko 1-0 tai 2-0 lukemiin. Tämän lisäksi viisi edellistä Italian cupin ottelua ovat 1-0 tai 2-0 voittoja.

Vierailija Atalanta on yksi liigan laatujoukkueista. Viime kaudella peräti neljänneksi päässyt joukkue aloitti kuluvan sesongin heikosti johtuen osittain Eurooppa-liigan rasituksesta. Atalanta pääsi myös playoffs-vaiheeseen, mutta tippui Dortmundia vastaan yhden maalin erolla.

Sama ottelu pelattiin kaksi viikkoa sitten Italian cupissa. Se päättyi Juventuksen 1-0 voittoon Pjanicin 75 minuutin rankkarilla. Tuossakaan pelissä ei maalipaikoilla juhlittu. Poimitaan vetoihin alle 2,5 maalin veto kertoimella 1,67 ilta (todennäköisyysarvio 65%). Luvassa on ennakkoon erittäin vähämaalinen ottelu. Juventus joutuu pelaamaan jo lauantai-iltana, joten kotijoukkue pyrkii varmasti säästämään energiaa aina kuin mahdollista.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Kuva: Gabriele Barberis (Own work) [CC BY-SA 3.0 it], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *