Espajan La Ligassa pelataan tänään neljä ottelua. Valencian ja Real Sociedadin välinen kamppailu tarjoaa todennäköisesti viihdettä koko rahan edestä!

Kotijoukkue Valencia on noussut tällä kaudella takaisin La Ligan kärkisijoille. Takana on pari surkeasti sujunutta sesonkia, mutta nyt joukkue on jälleen rankingissa neljäntenä – heti sarjan superjoukkueiden perässä. Valencia oli tammikuussa pienoisessa kriisissä, sillä lepakot hävisivät kolme ottelua peräkkäin. Nyt joukkue on jälleen oikeilla raiteilla voitettuaan Levanten kotona 3-1 ja Malagan vieraissa 2-1.

Vierailija Real Sociedad on pelannut Eurooppa-liigaa koko syksyn ja vieraili myös menneellä viikolla Itävallassa. Sociedad tippui jatkosta hävittyään Salzburgille 2-1. Joukkueen rasitus on huomattavasti Valenciaa korkeampi, sillä kyseessä on neljäs ottelu 10 päivän sisään.

Valencia on perustasoltaan selvästi vahvempi ja Eurooppa-liigan aiheuttama rasitus nostaa kotivoiton todennäköisyyttä entisestään. Tämän lisäksi Sociedadin riesana ovat muutamat merkittävät poissaolot: keskikentän Xabi Prieto sekä paras maalintekijä Willian (11 osumaa) ovat ulkona. Lisäksi ykkösveskari Geronimo Rulli on epävarma.

Valencian voitto on maistuva pelivalinta, ja tarjoilee sille erinomaisen 1,75 kertoimen (todennäköisyysarvio 63%). Vetoihin kelpaa myös yli 3,0 maalia Pinnaclelta kertoimella 1,81 (todennäköisyysarvio 62%). Vastakkain on kaksi todella runsasmaalista joukkuetta, joten ottelun maaliodotusarvo kohoaa poikkeuksellisen korkealle. Valencian kotipeleissä nähdään viikosta toiseen viihdyttävää jalkapalloa – niin todennäköisesti tänäänkin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

 

Kuva: Víctor Gutiérrez Navarro from VALENCIA (Valencia CF – Español 2012 #36) [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *