KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jääkiekon MM-kisat

Valko-Venäjä – Venäjä, maanantaina klo 17:15.

A-lohkon kärkipaikkaa hallussaan pitävä Venäjä on aloittanut kisat väkevästi kahdella murskavoitolla, ensin avauspelissään Venäjä kaatoi Ranskan 7-0 ja sunnuntain päiväpelissä Itävalta sai kokea tappion samoilla lukemilla 0-7. Etenkin Venäjän ykkösketjun DadonovDatsjyukKaprizov peliä on ollut paikka paikoin mahtavaa seurata kun kaverit löytävät hienosti toisensa ja yhteispeli näiden veijareiden kesken näyttää toimivan varsin mallikkaasti -> Kaprizov kahteen peliin 3+2, Dadonov 1+2 ja Datsjyuk 0+3, joko taikurin maalijyvä löytyy?

Venäjän maalivahtipeli on toiminut tähän asti myös moitteitta, Magnitogorskin Vasily Kosheckin on ollut kuin tiiliseinä maalinsuulla ja myöskin Itävaltaa vastaan kolmoserään maaliin vaihdettu SKA Pietarin Igor Shestyorkin ei kiekkoa selkänsä taakse päästänyt.

Valko-Venäjän otteet eivät vakuuta. Maalivahtipeli Karnaukhovin ja Kulbakovin välillä ei ota toimiakseen. Ruotsi kaatoi Valko-Venäjän 5-0 ja myös Ranskalta tuli rautalapiosta naamaan lukemin 6-2. Molemmissa otteluissa Valko-Venäjän pelin aloittanut maalivahti vaihdettiin kesken ottelun.

Valko-Venäjän pienestä lepoedusta huolimatta en millään jaksa uskoa että heistä olisi laittamaan Venäjälle kampoihin, sillä tasoero maiden välillä on vain yksinkertaisesti liian suuri. Venäjä iskee kiekon häkkiin vähintään viidesti ja Valko-Venäjä saa korkeintaan yhden tehtyä.

Pelivalinta: Venäjä -3.5

Kerroin: 2.02 @ComeOn

Panossuositus: 6/10

Tulethan keskustelemaan jääkiekon MM-kisojen pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!