KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jääkiekon NHL, pudotuspelit

Vegas Golden Knights – Los Angeles Kings, klo 05:00 Suomen aikaa.

Tulevan yön kolmesta ottelusta löytyy yksi ainakin omissa papereissani selkeä suosikki voittajaksi, nimittäin Vegas.

Kyseessä on siis joukkueiden toinen kohtaaminen. Ensimmäinen ottelu oli suurimmilta osin maalivahtien loistoa ja matsista lopputulemana oli lopulta Vegasin historian ensimmäinen pudotuspelivoitto, luonnollisestikin, lukemin 1-0.

Ensimmäisessä kohtaamisessa nähtiin myös yksi huomioon otettava tapaus, kun Los Angeles Kingsin ykköspuolustaja Drew Doughty taklasi Vegasin William Carrieria suoraan päähän. Doughty selvisi tilanteesta ilman rangaistusta, mutta sai jälkikäteen tuomiona yhden ottelun pelikiellon ja Doughty on täten sivussa tulevan yön ottelusta. Doughtyn tilalle kokoonpanoon nousee puolustaja Kevin Gravel.

Muitakin ketjumuutoksia Kingsin osalta nähdään, sillä ensimmäisessä kohtaamisessa ykkösketjun laidalla pelannut Alex Iafallo on kokonaan ulkona pelaavasta kokoonpanosta ja kolmosketjussa pelannut Tanner Pearson on nostettu Iafallon tilalle ykkösketjuun. Myös nelosketjussa pelannut Kyle Clifford on laitettu sivuun ja hänen korvaajakseen on valittu Mike Amadio.

Vegasin meininkiä on ihmetelty läpi koko kauden. Milloin Vegas hyytyy? Runkosarjan osalta mitään suurempaa tason laskua ei nähty. Pudotuspelit ovat nyt käynnissä ja ensimmäinen matsi pelattu, voitto taskuun ja rumputuli jatkukoon. Vegas on onnistunut näpäyttämään epäilijöitä täydellisesti, sillä heidän kohdalla mistään hyytymisestä ei ole näillä näkymin tietoakaan. Tämä nuori ja nälkäinen, taisteleva ja joka ilta kaikkensa likoon iskevä lauma tulee viemään nimiinsä myös tämän toisen kohtaamisen.

Pelivalinta: Vegas

Kerroin: 2.16 @

Panossuositus: 7/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *