Valioliigan osalta rauhallinen sunnuntai, kun ainoana otteluna pelataan Watford – West Ham. Vastakkain on alkukauden positiivinen yllättäjä Watford ja todella heikosti kauden aloittanut West Ham. Ottelusta odotetaan melko tasaista, joskin kotijoukkueeseen luotetaan hieman enemmän. Maaliodottama ottelulle on 2.5, joka tuntuu tilastojen valossa jopa suhteellisen pieneltä.

Kahdelta viime kaudelta joukkueiden kohtaamisissa on tehty keskimäärin 3.5 maalia. Tällä kaudella Watfordin peleissä on tehty keskimäärin myös 3.5 maalia, kun taas West Hamin peleissä on tehty 3.1 maalia. Näitä lukemia tarkastellessa sopivampi maaliodottama voisi olla lähempänä kolmea maalia.

Molemmilla joukkueilla on jonkin verran tärkeitä pelaajia sivussa. Watfordilta puuttuu Deeney ja lisäksi Pereyran pelikunto on kysymysmerkki. West Hamilta puolestaan puuttuu joukkueen maalikuningas Chicarito, tärkein puolustaja Fonte sekä todennäköisesti myös Antonio. Loppupeleissä en näkisi näiden poissaolojen kuitenkaan vaikuttavan kovinkaan paljoa maaliodottamaan. Chicariton poissaololla on toki pieni negatiivinen vaikutus, mutta toisaalta Fonten poisjääminen nostaa maaliodottamaa.

Kummankaan joukkueen puolustus ei myöskään ole vielä vakuuttanut. West Ham on päästänyt Valioliigajoukkueista kolmanneksi eniten maaleja ja Watford viidenneksi eniten. Maalinteko puolestaan on onnistunut paremmin, etenkin kotijoukkueelta.

Näiden seikkojen valossa pelisuositukseni on:

Yli 2.5 maalia @ 1.97 Pinnacle

Molemmat joukkueet tekevät maalin @ 1.80 ScandiBet

 

 

Vihjeet tarjoaa: Betsiblogi

Muistakaahan osallistua myös täysin ilmaiseen vedonlyöntikilpailuun

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *