Salibandyliiga 13.1

Welhot-OLS

Kotoisessa salibandyliigassa pelataan tänään kolmen ottelun voimin. Panosta riittää monessa pelissä ja ensimmäisenä katseet suunnataan Kuopioon ,jossa Welhot isännöi Oulun Luistinseuraa. Peli alkaa klo 16.

Liiganousija Welhot pelasi todella hyvän syyskauden mutta nyt kone on alkanut yskiä ja joukkue porskuttaa neljän ottelun tappioputkessa. Welhojen kannalta huolestuttavaa oli että kaksi tappioista tuli heikkoja Lasbia ja Steelersiä vastaan. Steelers murjoi taikurit maanrakoon peräti lukemin 11-2. Kuopiolaisilla olisi pisteille tilausta sillä aiemmin kaudella varmaksi todettu säilyminen ei näytäkkään enää niin selvältä. Suurimpia tekijöitä joukkueessa ovat puolustajien pörssiä johtava Iiro Lankinen (14+12) sekä hyökkääjä Juha Rautiainen (5+23). Maalilla aloittanee hyvää kautta torjuva Petri Lech.

OLS löytyy sarjasta sijalta 9. mutta matkaa putoamiskarsintoihin oikeuttavaan sijaan on vain kolme pistettä. Oululaiset ovat jälleen varjelleet maaliaan hyvin ja joukkue onkin päästänyt omiin sarjan toiseksi vähiten maaleja. Toisaalta OLS ei maaleilla mässäile myöskään hyökkäyspäässä joten hyvä puolustuspeli on joukkueelle kaiken A ja O. OLS lepää lähes täysin ykkösvitjansa ehdoilla, sillä Valtteri Parviainen (16+4) Tatu Kiipeli (13+5) sekä Antti Nieminen (3+9) ovat vastanneet peräti puolesta joukkueen osumista. Maalilla torjuu loistava Ville Mestari joka nimensä mukaisesti on esiintynyt todella vakuuttavasti.

Ottelussa on tarjolla todella tärkeät pisteet ja tämä tulee varmasti näkymään kenttätapahtumissa. OLS on nostettu ennakkosuosikiksi jonka allekirjoittanut hieman kyseenalaistaa. Vaikka Welhoilla onkin heikompi jakso menossa on OLS sille juuri oikea joukkue tähän kohtaan. Viime kohtaamisessa Welhot ryösti pisteeet Oulusta luvuin 5-10 eikä Kuopio ole helpoin paikka tulla revanssia hakemaan.

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 13.1

Welhot-OLS

Welhot moneyline (lopullinen voitto) @2,12

Panos 6/10

 logo

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *