Salibandyliiga 22.10

Welhot-SPV

Illan toinen salibandyvalinta isketään Kuopioon, jossa Welhot haastaa Seinäjoen Peliveljet klo 18.30.

Welhot on aloittanut liigataipaleensa todella hyvin ja viidestä ottelusta se on raapinut kaksi voittoa kun avausottelussa Steelers kaatui 10-6 ja viime ottelussa OLS nöyrtyi kotikentällään lukemin 5-10. Varsin nimettömällä ryhmällä operoiva taikuriryhmä on pelannut viihdyttävää ja hyvää salibandya ja näyttääkin siltä, että joukkueen peli on uomissaan heti alusta asti. Kuopiolaisten tehonikkareina ovat häärineet Juha Rautiainen (0+14) ja Iiro Lankinen (7+3). Suurin kiitos voitoista menee kuitenkin maalinsuulle, jossa kokenut Petri Lech antaa joukkueelle mahdollisuuden voittoon ilta toisensa perään.

SPV aloitti nihkeästi, mutta peliveljet alkavat pikkuhiljaa heräilemään alkukankeuden jälkeen. Joukkue on jokaisesta ottelusta pystynyt nappaamaan pisteitä mukaansa ja voitto on irronnut kolme kertaa viidestä. Viimeksi joukkue kohtasi TPS:n kotonaan ja huonon alun jälkeen se nappasi voiton luvuin 10-6. Seinäjokilaisten syömähampaana toimii kova hyökkäyspäänkolmikko Kohonen (8+4) Koski (4+9) Hankkio (9+3) joilta voidaan odottaa tulosta myös tänä iltana. Kokoonpanossa ei suuria poissaolijoita ole ja maalilla aloittaa Julius Kivimäki.

SPV on luonnollisesti jättisuosikki, mutta Welhot on näyttänyt, että se pystyy haastamaan sarjassa ihan minkä joukkueen tahansa eikä se ihan vailla mahdollisuuksia tänäänkään ole. Valmentaja Kainulainen sanoi haastattelussa scouttauksen onnistuneen ja että Peliveljien heikot kohdat ovat savolaisilla tiedossa. SPV:n pelityyli ei myöskään yllätä enään ketään ja oletus on, että joukkueen vastaiskut pyritään pitämään visusti kurissa Welhojen toimesta. Kuopiolaiset ovat varmasti kaikinpuolin uusi tuttavuus vierasjoukkueelle ja altavastaajanasemasta taikurit juuri nauttivat. Kotiedun turvin Welhot nappaa voiton noin 20% arviolla ja suurelta murskaukselta vältytään myös huomattavasti markkina-arviota useammin.

 

Pelivalinta

Welhot-SPV

Welhot +3,5 @1,71

Panos 7/10

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *