Bundesliigalauantain yksi mielenkiintoisimmista otteluista pelataan Wolfsburgin ja Leverkusenin välillä.

Kotijoukkue Wolfsburgin edellinen kausi oli suorastaan katastrofaalinen (putoamiskarsinta), eikä kuluva sesonki ole edennyt paljon paremmin. ”Wolkkarit” ovat jälleen putoamisviivan tuntumassa, vaikka joukkueen pitäisi materiaalinsa puolesta taistella eurocup-paikoista.

Nyt pelaajia on pyritty herättelemään päävalmentajan vaihdolla, sillä Sveitsiläinen Martin Schmidt on siirretty syrjään. Wolkkarin rattiin hyppäsi pari viikkoa sitten ex-pelaaja Bruno Labbadia. Hän saavutti ensimmäisessä ottelussaan Mainzin vieraana minimituloksen, eli Wolfsburg vältti tappion.

Vierailija Leverkusen on yksi sarjan kärkijoukkueista. Tällä hetkellä sen pelivire ei ole paras mahdollinen, sillä joukkue on kärsinyt mm. kaksi kotitappiota heikoilla esityksillä. Sunnuntaina Kusen hävisi Schalkelle 0-2 osittain avausjakson punaisen kortin ansiosta. Joukkue ei ole tehnyt maaliakaan kolmessa edellisestä neljästä ottelusta.

Uuden valmentajan ensimmäinen kotipeli tuo hyvin usein ylimääräistä nostetta. Wolfsburg pääsee aloittamaan kauden ikään kuin puhtaalta pöydältä, ja faneilla on myös uutta uskoa tekemiseen. Nyt on yksi parhaista hetkistä kokeilla Wolfsburgin venymistä omalle tasolleen.

Otetaan peleihin maistuva Wolfsburg +0,5 tasoitus kertoimella 1,75 Pinnaclelta (todennäköisyysarvio 63%). Wolkkareiden kauden saldo 4-13-7 houkuttelee pelaamaan tasapelin sisältävää vaihtoehtoa. tarjoaa rohkeille markkinoiden korkeinta kerrointa 3,45 kotivoitosta (todennäköisyysarvio 35%)!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *