Saksa Bundesliga 1

 

Borussia Dortmund vs FC Ingolstadt

 

Bundesliigan 25 kierroksen avaus ottelussa siipirikkoinen Borussia Dortmund saa vieraita Ingolstadtista.

Dortmundin sairaslista näyttää jo huolestuttavan pitkältä sillä Götzen, Reusin, Roden ja Benderin lisäksi nuori Ousmane Dembele on sivussa illan ottelusta. Aubameyang, Kagawa ja Weigl ovat epävarmojen listalla. Todennäköisesti Sokratis palaa puolustukseen mutta täyttä varmuutta Kreikkalaisen pelaamisesta ei vielä ole.

Vierailija Ingolstadtilla ei pitäisi olla kummempia huolia pelaajien suhteen ja pääsee käytännössä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla haastamaan kotijoukkuetta.

Dortmund oli jo hätää kärsimässä piskuista Lottea vastaan Cup ottelussa aiemmin viikolla, mutta käänsi lopulta hyvän toisen puoliajan turvin ottelun itselleen 0-3 tuloksella.

Aiemmin tällä kaudella joukkueet kohtasivat varsin maalirikkaassa ottelussa ja pisteet tasattiin 3-3 tuloksella Ingolstadtissa. Vaikka kotijoukkue kärsiikin loukkaantumisista emme usko että Dortmund pisteitä kotona menettää. Vierasjoukkue tulee taatusti aiheuttamaan harmia ja value piilee tänään Ingolstadtin maalinteossa!!

 

Borussia Dortmund vs FC Ingolstadt

 

Dortmund & Yes @ 3,00 Bet365 2/10

 

Dortmund & Over 2,5 @ 1,83 Bet365 3,5/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *