Mestarien liigasta löytyi tälle päivälle muutama kelpo kohde. Pari suosikkia ja pari altavastaajaa.

Benfica – Man Utd

Kaksi hyvin eri kuntoista joukkuetta. Benficalla menee hyvin tiukille jatkopaikka Mestarien liigassa ja kotimaan sarjassakin joutuvat tällä kaudella tosissaan taistella mestaruudesta. Vierailijoilla taas homma kulkee ja toiveissa olisi jo nyt lähes varmistaa jatkopaikka chämppärissä. Jos voitto tulee tänään, niin pystyvät kierrättämään joukkuetta seuraavissa lohkopeleissä, mikä on tärkeää otteluruuhkan ollessa päällä. Eli uskotaan, että Man Utd lähtee tosissaan hakemaan voittoa tänään, kun alla on ”peruuttelupeli” Poolia vastaan. Kertoimet niin hyvät, että pidetään homma simppelinä:

Man Utd -0,5 @ 1.88

 

Chelsea – Roma

Kotijoukkue lähtee tähän kamppailuun suosikkina, mutta ei tosin niin selvänä mitä kertoimet antaa ymmärtää. Chelsealta sivussa tänään joukkueen ehkä se tärkein pelaaja, Kante. Lisäksi Moseksen ja Moratan pelikunnot epäselviä. Chelsean pelaajat ylipäätään suhteellisen kovassa rasituksessa, kun kierrätystä ei niin paljon harjoiteta. Roma on laatujoukkue, joka pystyy varmasti haastamaan lontoolaiset. Rohkeimmat iskee kiinni Roman suoraan voittoon, mutta Roma +0,5 antaa myös mukavat kertoimet. Nämä kohteet jo nyt pelikelpoiset, mutta erityisen pelikelpoiset, jos Morata ei ole avauksessa. Eli voi olla hyvä idea myös odotella avauskokoonpanot ennen vetoja.

Roma -0,5 @ 6.34 Pinnacle

Roma +0,5 @ 2.70 Pinnacle

 

CSKA Moskova – Basel

Tämän ottelun kertoimiin tuntuu liiaksi vaikuttavan Baselin viime kierroksen 5-0 voitto Benficasta. Kyseessä on kuitenkin vain yksittäinen ottelu jo muutenkin heikko kuntoista Benficaa vastaan. CSKA on joukkueista laadukkaampi ja voittaa nämä ottelut kotonaan lähemmäs 50% todennäköisyydellä.

CSKA Moskova -0,5 @ 2.22

 

Juventus – Sporting

Torinolaisilla pientä kriisin poikasta havaittavissa. Mestarien liigassa Barcalta tylysti 3-0 turpaan ja nyt kaksi viimeistä Serie A -peliä mennyt voitoitta. Sportingilla puolestaan kulkee. Mestarien liigassa voitto Olympiakosista ja tiukka 0-1 häviö Barcalle. Kotimaan sarjassa mennään kahdeksan kierroksen jälkeen tappioitta. Tässä pelissä voisi olla aineksia keskiviikon suurimmaksi yllätykseksi. Valitkaa linja riskinsietokyvyn mukaan:

Sporting -0,5 @ 9.40

Sporting +0,5 @ 2.90

Sporting +1,5 @ 1.65 Pinnacle

 

Vihjeet tarjoaa: Betsiblogi

Ja muistakaahan osallistua myös täysin ilmaiseen vedonlyöntikilpailuun

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *