Tänään jatkuu taas Champions League, joten nostetaan pari peli-ideaa esiin.

Besiktas +0,5 @ 1.69 Pinnacle

Turkkilaiset yllättivät ensimmäisessä ottelussaan ottamalla vahvan 3-1 vierasvoiton Portosta ja näin ollen ilmoittautuivat taistelemaan tasaisen G lohkon jatkopaikoista. Leipzig puolestaan jäi kotonaan 1-1 tasapeliin vierailevaa Monacoa vastaan. Nyt peli pelataan Turkissa, jossa kotijoukkueiden on yleensä kiva pelata. Besiktasilla takana ”kuumahko” kamppailu Fenerbachea vastaan, joten kannattajat varmasti vielä lämpiminä viikonlopusta ja jaksavat kannattaa omiaan. Luotetaan kotietuun ja siihen, että Besiktas ainakin sen yhden pisteen tänään nappaa.

Dortmund – Real Madrid Both teams to score: No @ 3.20

Monet saattavat hieraista silmiään tämän vihjeen nähdessään, mutta tällä kertaa kertoimet ovat vain nousseet aivan liian korkeiksi. Todennäköisesti ne siitä vielä nousevat illan edetessä, kun monet lyövät rahansa vastakkaiselle vedolle. Tästä pelistä odotetaan vauhdikasta ja maalirikasta, mutta ylipäätään ottelu on aika vaikeasti arvioitava. Realin peli La Ligassa on ollut kaikkea muuta kuin vakuuttavaa. Toisaalta Dortmundin UCL-avauksen 3-1 tappio Tottenhamia vastaan ei sekään herätä liikaa luottamusta. Vaikka lohkovaihe on vielä alussa, niin tällä ottelulla on todella suuri merkitys etenkin Dortmundin jatkoon pääsyä ajatellen. Jos he häviävät tänään, on jatkoon pääseminen jo kovan työn takana olettaen että APOEL ei montaa pistettä tiukassa lohkossa saa. Tämä ottelun korostunut merkitys laskee maaliodottamaa, ja johtoon pääsevä joukkue pyrkii enemmän varmistamaan voittoaan. Edellisestä 8 UCL-kohtaamisesta kolme kertaa jompikumpi joukkueista on jäänyt maaleitta. Yli 3.00 kertoimet ovat siis hyvinkin pelikelpoisia.

 

Vihjeet tarjoaa: Betsiblogi

Muistakaahan osallistua myös täysin ilmaiseen vedonlyöntikilpailuun

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *