Tänään rauhallinen päivä urheiluvedonlyöjän kannalta. Otetaas siis yön MLB:t syyniin. Tänä yönä mennään suosikkien kautta. Etenkin pelataan vireessä olevien syöttäjien puolesta ja huonovireisiä syöttäjiä vastaan. Altavastaajien kertoimet eivät jostain syystä ole ainakaan vielä nousseet kovin houkutteleviksi.

Baltimore Orioles (D. Bundy) – Seattle Mariners (E. Ramirez)

Oriolesilla on viiden ottelun voittoputki päällä ja yöllä se vaikuttaisi saavan jatkoa. Bundy aloittaa syöttäjänä ja hänellä on takana erittäin vahva elokuu, tilastot 3-0 ERA:lla 2.67. Luotetaan Bundyn vireen jatkuvan. Toki markkinat ottaneet aika hyvin tämän huomioon, mutta löytyy sieltä ihan pelattaviakin kertoimia.

ML Baltimore Orioles @ 1.763 Pinnacle

Arizona Diamondbacks (Z. Godley) – Los Angeles Dodgers (R. Hill)

Aloittavat syöttäjät ovat ERA:ltaan melko tasaisia, mutta Godleylla on takana vaikea elokuu. Tilastot 1-3 ja ERA 3.45 näyttää pahalta, kun vastaan asettuu Dodgersin kaltainen poppoo. Hillin koko kauden rekordinkin (9-5, ERA 3.32) kannalta tarjolla on ihan mukavat kertoimet LAD:in voitolle.

ML Los Angeles Dodgers @ 1.833 Pinnacle

Los Angeles Angels (T. Scribner) – Oakland Athletics (C. Smith)

Athleticsin Smithillä on erittäin heikko kausi meneillään. Tilastot 0-3 ja ERA 5.56. Tämän kauden seitsemästä startistaan hän on kuudessa antanut vähintään 3 juoksua. Viime startissa antoi jopa 5 juoksua vain 4 pelivuorossa. Uskotaan saman tahdin jatkuvan ja pelataan Smithiä vastaan.

ML Los Angeles Angels @ 1.64 Bet365

 

Vihjeet tarjoaa: Betsiblogi

Muistakaahan osallistua myös täysin ilmaiseen vedonlyöntikilpailuun

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *