Tänään pelataan kolme nuorten SM-liigan ottelua. Pariin peliin löytyi jopa ihan betsikelpoiset kertoimet. Kohteet ja kertoimet löytyvät ilta. Pelit starttaavat 18.30 ja 19.00.

JYP U20 – Ässät U20 X @ 4.50

Alkukauden perusteella kaksi kovaa joukkuetta kohtaa toisensa (sijoitukset 2. & 4.), joten ottelusta voidaan odottaa tasaista. Nuorten peleissä maaleja tulee yleensä paljon, joten tasapelit ovat harvinaisempia kuin Liigassa. Nämä joukkueet ovat kuitenkin pelanneet poikkeuksellisen paljon tasapelejä (JYP 5 tasapeliä 11 ottelusta, Ässät 3 tasapeliä 12 ottelusta). Tasainen ottelu, taipuvuus tasapeleihin, tasavahvat maalivahdit…. 4.50 kerroin on liian iso, joten kelpaa hyvin kupongille.

Tappara U20 @ 2.28

Tapparan huima kotivire (5 voittoa 5 ottelusta) joutuu koetukselle, kun HPK tulee vierailulle. HPK:lla ei puolestaan kolmesta viimeisestä vierasottelusta ole yhtään voittoa. Tosin vieraspelit ovat olleet kovia vastustajia vastaan, mutta samaa voidaan sanoa tästä ottelusta. Kertoimien perusteella HPK lähtee otteluun suosikkina, mutta Tapparan kotivire huomioiden tästäkin pelistä voidaan povata tasaista. in kertoimet on laskettu vain noin 83% palautuksella, joten se on hiinä ja hiinä riittääkö tuo 2.28 kerroin, mutta pienellä panoksella näilläkin kertoimilla ihan hyvä haku.

 

Vihjeet tarjoaa: Betsiblogi

Muistakaahan osallistua myös täysin ilmaiseen vedonlyöntikilpailuun

Lue lisää vihjeitä täältä: sm liiga vihjeet

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *