Nostetaan kierroksen otteluista pari vahvaa vierassuosikkia, joiden voittojen kertoimet ovat pysyneet suhteellisen korkeina, ja ovat näin ollen hyviä valintoja singlelapuille tai jopa yhdistelmiin.

West Ham – Chelsea

Viime viikonloppuna West Ham pystyi laittamaan Man Cityn tiukille, mutta lopulta he taipuivat kuitenkin 2-1 tappioon. Pientä heräämistä siis havaittavissa, mutta ei Hammersin peli vielä vakuuta missään nimessä. Edelleen kotijoukkuetta rasittaa myös muutama tärkeä poissaolo. Vierailijat pääsevät otteluun käytännössä ykköskokoonpanollaan. Chelsea pelasi viikolla kotonaan Mestarien liigaa ja tämä vierasottelu pelataan Lontoossa. Eli tämän viikon matkustusrasitus on olematon. Chelsean alkukausi on ollut tasaisen vahvaa suorittamista. Pelaajista erityisesti Eden Hazard on pelannut mielettömällä tasolla, ja tullee todennäköisesti ratkaisemaan myös tämän ottelun.

Chelsea @ 1.50 ScandiBet

 

Southampton – Arsenal

Southamptonin tekeminen on alkukaudesta ollut hyvin ailahtelevaa. Yleensä etenkin kotonaan tiukasti puolustava nippu ei ole saanut puolustustaan tilkittyä ja myös maalinteossa on ollut omat vaikeutensa. Tähän otteluun kotijoukkue lähtenee puolustuksen kautta ja pyrkii horjuttamaan Arsenalia vastahyökkäyksien kautta. Arsenalin peliesitykset vain ovat olleet pelottavan vakuuttavia. Jopa viime viikonlopun 3-1 tappio Man Unitedille oli Arsenalilta erittäin hyvä peli muutamaa puolustuksen virhettä lukuunottamatta. Tällä kertaa vierailijoiden puolustus pääsee kuitenkin helpommalla. Vierailijoiden pitäisi pystyä hakemaan helpohko rutiinivoitto.

Arsenal @ 2.01 Pinnacle

 

Vihjeet tarjoaa: Betsiblogi

Muistakaahan osallistua myös täysin ilmaiseen vedonlyöntikilpailuun

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *