Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Saksan Bundesliiga

Hamburger SV vs Borussia Mönchengladbach

24. Kierroksen päätösottelussa Hamburger SV kohtaa Borussia Mönchengladbachin. Kotijoukkueella on alla moraalia nostattava 1-0 voitto Hertha Berliiniä vastaan. Lisäksi pelit on alkanut kotinurmella sujumaan ja 5 viimeisestä Bundesliiga ottelusta Hamburger SV on voittanut 4 ja pelannut tasan kerran.

Vierasjoukkue Borussia Mönchengladbachilla on takanaan 2 ottelua Schalkea vastaan, toinen Eurooppa Liigaa ja toinen kotoista Bundesliiga. Molemmissa Mönchengladbach on onnistunut maalinteossa ja on muutenkin esiintynyt varsin pirteästi viime aikoina.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]

Hamburger SV on onnistunut maalinteossa 7 viimeisessä kotiottelussa emmekä näe sen tänäänkään muuttuvan sillä vierailija Mönchengladbach on viimeaikoina pelannut runsasmaalisia otteluita. Joukkueiden välinen historia on ollut niin ikään maalirikas ja uskomme että tänäänkin molemmat onnistuvat vähintään kertaalleen. Kovinkaan merkittäviä poissaoloja vetoa ajatellen ei ole joten Bethardilta maailman paras kerroin (1,91) kelpaa peleihin vallan mainiosti.

 

Hamburger SV vs Borussia Mönchengladbach

 

Both teams to score @ 1,91 Bethard

Lunasta Bethardille 100€/100% ensitalletusbonus

[flytonic-button text=’LUNASTA BONUS TÄSTÄ’ linkurl=’Www.ilmaisetvedot.com/mene/bethard/’ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’green’ border_color=’custom’ border_color_custom=’#000000′ text_color=’lgt’ ]
Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *